Gledatelje iznenadilo kad su vidjeli što Zlata radi iza kamera: Ubrzo se oglasili i s HRT-a

Zlata Muck Sušec (Foto: Facebook)

Voditeljski posao sve je samo ne dosadan. Dinamični i nepredvidivi dani, specifično radno vrijeme i vječni adrenalin, samo su neke od karakteristika ovog posla.

A toga su zasigurno svjesni i voditelji jedne od najdugovječnijih emisija u Hrvatskoj, HRT-ove ‘Dobro, jutro Hrvatska’. No, današnji duo, Davor Meštrović Meštar i Zlata Mück Sušec pokazali su što se još nalazi u opisu njihovog posla.

Naime, na službenoj Facebook stranici emisije osvanula je fotografija na kojoj voditelji ni više ni manje nego glačaju odjeću.

“Davor je to jako ozbiljno shvatio”

“Pripada li i glačanje u opis voditeljskog posla”, upitali su uz fotografiju na kojoj se voditeljski duo ozbiljno prihvatio posla.

Očekivano, fotografija je privukla veliku pažnju gledatelja koji su, u komentarima ispod iste, ubrzo iznijeli svoje mišljenje. “Vi to zezate”, napisala je jedna pratiteljica na što su joj s HRT-a ubrzo i odgovorili: “Da, malo šale ne škodi”.


“Davor je to jako ozbiljno shvatio”, “Svaka čast Davoru i Zlati”, “To je u članku ‘i svi ostali zadaci prema zahtjevu poslodavca'”, “Bravo, vidi se da su sposobni i posao prihvaćaju ozbiljno, što se mora, mora se pa i glačanje odjeće”, “Meštar za sve”, poručili su pak drugi.

Meštar je godinama u braku s poznatom zagrebačkom liječnicom: Evo tko je supruga omiljenog voditelja

Posao koji nije za svakog

Podsjećamo, ekipa emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, nedavno je putem društvenih mreža otkrila i kako izgledaju njihovi radni dani. Tada je, između ostalog, Maja Ciglenečki otkrila kako je normalno da je svaki dan budna u 4 sata te da su joj obaveze u rasporedu nagurane jedna na drugu.

I brojne druge kolege otkrile su njihove, poprilično izazovne dnevne obaveze, što je kod nekih gledatelja izazvalo negodovanje.

“Dragi ljudi, nije normalno da ne spavate i jedete normalno i uredno. Nije normalno da ste dostupni poslu 24 sata dnevno. Nije normalno za vaše zdravlje. Radi se da bi se živjelo, a ne živi se da bi se radilo”, poručila im je tad jedna gledateljica.


Komentari