Gledatelje HRT-a iznenadila promjena u programu: Uklonili su ‘Nedjeljom u 2’, a evo i zašto

Aleksandar Stanković (Foto: Darko Tomas/CROPIX)

Gledatelji HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ ovih su dana mogli primijetiti kako nije bilo uobičajene najave ovotjednog gosta, a razlog tome leži u činjenici kako ove nedjelje neće ni biti mnogima omiljene emisije.

Naime, sutra je na rasporedu Prvog programa hrvatske radiotelevizije, u terminu u kojem ide emisija Aleksandra Stankovića, crtić ‘Oblačno s ćuftama’.

A uzmemo li u obzir ni da se sam voditelj trenutno ne nalazi u Hrvatskoj, može se zaključiti kako je ekipa HRT-ove emisije uzela zasluženu ljetnu stanku.

“Ovo je opušteno i uživancija”

Aleksandar Stanković tako se ovih dana nalazi u Rumunjskoj gdje uživa u avanturama na svom limenom ljubimcu.

“Pas na cesti. Motorista u planini. Restoran u šumi. Grad. Rumunjska”, napisao je Stanković na Facebooku gdje je podijelio nekoliko fotografija s godišnjeg odmora.


U komentarima su mu se ubrzo javili i pratitelji koje je zanimalo je li na radnom zadatku ili uživa u predahu na što je Stanković odgovorio kako samo uživa. “Ovo je opušteno i uživancija. Putopis je rad”, poručio je voditelj.

Stanković najavio novog gosta pa oduševio gledatelje: ‘Bravo za izbor, netko pametan’

Na motoru proputovao Sloveniju i Italiju

Podsjećamo, Stanković je za HRT snimao putopisnu seriju ‘Vjetar u kosi’, a tijekom pete sezone na motoru je proputovao Sloveniju i Italiju i to na svom novom ‘old school bikeu‘.

“Nakon prošlogodišnjeg malog Mankija ove godine tu je pet puta jači motor, s dva cilindra, četrdeset i sedam konja, mekim ovjesom, potrošnjom od četiri do četiri i pol litre na sto kilometara i rezervoarom od četrnaest litara.

Old school bike s kojim osim vozikanja po gradu i okolici možete napraviti sasvim pristojnu turu kao što i mi radimo. Nije pretjerano udoban, ali sat do sat i pol bez stajanja se izdrži bez problema”, kazao je jesenas voditelj.


Komentari