Oliver razgalio prepunu Arenu, a fanove oduševio neobičnim iznenađenjem

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Vjeruj u ljubav, Cesarica, Brod u boci.. nizao je “stari morski vuk” na pozornici krcate zagrebačke Arene svoje bezvremenske hitove, dokazujući da je jedan od najvećih, ako ne i najveći umjetnik ovih prostora.

Trajati desetljećima mogu samo rijetki, a Oliver Dragojević kvalitetom i strašću te neopisivom jednostavnošću uistinu s lakoćom pronalazi put do publike. I premda će neki reći da danas živimo u drugim vremenima, koja sa sobom nose lake note i nešto drugačiji oblik glazbe koja je u nekim sferama prestala biti umjetnost, jedno je sigurno glazba koja se izvodi dušom, tekstovi koji su pisani smisleno ono su čega je zagrebačka publika i više nego željna.

11.03.2017., Zagreb - U Areni Zagreb odrzan je koncert Olivera Dragojevica pod imenom Oliverovih 70. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Tomislav Miletic/PIXSELL

Dokazao je to Oliver svojim koncertom s kojim je obožavatelje budnima držao puna tri sata pozivajući ih da pjevaju s njime. I bi tako. Bezvremenske hitove publika je pjevala u glas s vječnim Oliverom, čovjekom kojeka nije pregazilo vrijeme, a u Areni je proslavio 70 godina.

Iznenađenje za publiku

No, da je veliki umjetnik i veliki čovjek koji se ne libi prihvatiti nove trendove dokazuje njegova izvedba Lady Gage, suradnja sa Stjepanom Hauserom, ali i gostovanje fanstastičnog Matije Dedića. Dalmatinac zaljubljen u more, dobru hranu i vino publici se požalio da mu puca glas, međutim rijetki su bili oni koji su to zamjetili, a još je manje onih koji su to zamjerili.

Do nekog idućeg puta pozdravio je Oliver svoju publiku, mi se možemo samo nadati da Zagreb neće predugo čekati na reprizu jer Oliver i hrvatska metropola uistinu dišu kao jedno.

 



Komentari