‘GEBIS SE OTKELJIO?’ Društvene mreže ‘gore’ od kritika na račun Igora Mešina i Franke u sinoćnjem ‘Plesu sa zvijezdama’

Foto: Instagram/Screenshot

Sinoć je na Novoj TV emitirana prva emisija nove sezone showa ‘Ples sa zvijezdama’, a pažnju s plesača ovaj su put uspjeli skrenuti voditelj Igor Mešin i jedna od članica žirija, pjevačica Franka Batelić, o kojima danas bruje društvene mreže.

Naime, iako smo Igora naviknuli gledati u voditeljskoj ulozi, mnogi su sinoć primijetili kako voditelj baš i nije bila njegova večer pa je tijekom emisije u nekoliko navrata zamuckivao i nejasno izgovarao riječi što je bilo dovoljno da na društvenim mrežama pokrene lavinu reakcija.

Među onima koji su komentirali Mešinovo sinoćnje izdanje našao se i Neven Ciganović. “Da li se samo meni čini ili Igor Mešin osim što muca on i frflja i nešto mu definitivno nije u redu s čvaljama?”, napisao je Ciganović u svom stilu. “Je li moždani? Paraliza? Bio kod zubara, pa mu anestezija nije popustila?”, dodali su komentatori. “Meni se isto čini da je nešto od toga ili botoks. Pogle samo kako on drži te čube, kak pokojni Tuđman”, uzvratio je Cigi.

Nakon što je jedan gledatelj ukazao da to Mešinu nije prvi put da ‘frflja’, Cigi je dodao: “Ali nikad ovako, ko da će mu gebis izletjeti van!”. “Kaj se to događa… Gebis se otkeljio?”, pitao se Ciganović u komentarima tijekom cijele emisije.

Nije Ciganović jedini koji je primijetio Mešinov izgovor. “Kad Mešin ukrade show….”, napisao je jedan poznati domaći dizajner, a Lana Klingor Mihić mu je objasnila: “Ljudi, Igor oduvijek frflja. Meni je čak nevjerojatno da su ljudi to tek sad skužili, nakon svih onih TLZP-ova. S time da više dolazi do izražaja kada vodi u glasnoj atmosferi. Kad je tišina i ne mora vikati, onda je bolje”.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

No, osim Igora, na meti kritičara na društvenim mrežama našla se i Franka Batelić, inače svojedobno pobjednica showa ‘Ples sa zvijezdama’, koja se ove godine nalazi u žiriju uz bok profesionalnih plesača, Marka Cibocija, Larise Lipovac Navojec i Igora Barberića.

“Što se Franka razbacala, malo se dere?”, “Franka je negledljiva”, “Franka se mora malo smiriti”, “Franka ne zna što bi rekla pa samo govori da su fantastični”, “Ovo sve skupa izgleda kao da su imali tri minute za pripremiti emisiju, žiri je užas”, “Zašto je ona tu? Kako je kompetentna ocjenjivati ples?”, “Ona je sad stručnjakinja za ples?”, komentari su nekih od gledatelja.


Komentari