Gdje su danas Hana i Goran: Mnogi su im prognozirali prekid, a evo u kakvom su sad odnosu

Hana i Goran (Foto: Instagram)

Jedan od najpoznatijih domaćih reality parova zasigurno su i zvijezde prvog hrvatskog ‘Gospodina Savršenog’ – 27-godišnja Hana Rodić i 44-godišnji Goran Jurenec.

Dvojac je svojedobno punio medijske stupce gotovo svih domaćih medija, a njihovih javnih svađa tijekom turbulentne veze mnogi se i danas sjećaju.

Hana i Goran su se voljeli, prekidali, svađali pa zatim i pomirili, a onda su, barem ako je suditi prema zastupljenosti u medijima, odlučili okrenuti novu stranicu. Svoj su život krenuli graditi u Berlinu, a o istima se sve manje moglo čuti u medijima, pa se mnogi s pravom pitaju, gdje su danas Hana i Goran?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Rodić (@hanii_official)


Okrenuli novu stranicu

Ako je suditi prema objava na Instagramu, Zagrepčanka se okrenula karijeri influencerice te se tako na njezinom profilu mogu pronaći brojne sponzorirane objave koje radi u suradnji s ranim brendovima, primarno iz svijeta mode i ljepote.

Goran se pak vratio modelingu, čime se svojedobno i predstavio 2018. godine u RTL-ovom showu, a ujedno se bavi i fitnessom te za sebe ističe da je osobni trener.

I premda ih u medijima danas nema kao u doba ‘stare slave’, Hani i Goranu i dalje cvjetaju ruže kad je riječ o njihovoj vezi čemu u prilog ide i posljednja objava na Instagramu.

Što se dogodilo s Hanom i Goranom? Punili su naslovnice turbulentnim odnosom, a onda naprasno nestali

“Samo nas dvoje”

Naime, Hana je, na opće oduševljene brojnih pratitelja, putem spomenute društvene mreže objavila video na kojemu izmjenjuje nježnosti sa 17 godina starijim dečkom.

“Samo nas dvoje”, kratko je dodala u opis snimke koju su obožavatelji ubrzo zasuli komentarima.

“Prelijep par, živjela ljubav”, “Najljepši ste”, “Super ste mi”, “Najjača ljubav i najljepši par”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimke zaljubljenog dvojca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Rodić (@hanii_official)


Komentari