Gabi šokirala transformacijom: Sa 110 kilograma manje, danas izgleda neprepoznatljivo

Gabrijela Crnjac danas izgleda neprepoznatljivo (Foto: RTL)

Gabrijela Crnjac, natjecateljica prve sezone showa ‘Život na vagi’, u show je ušla sa 183,7 kilograma kao najteža kandidatkinja. Iako nije izašla kao pobjednica, Brođanka nije odustala od skidanja kilograma, dapače, nastavila je marljivo trenirati i u vanjskom svijetu, a njezine najnovije fotografije prava su inspiracija.

Gabrijela Crnjac (Foto: RTL)

Gabrijela se fotografijama svoje transformacije pohvalila voditeljici ‘Života na vagi’, Marijani Batinić, a ona je odlučila iste podijeliti sa svojim Instagram pratiteljima kako bi im pokazala nevjerojatne rezultate do kojih je simpatična Gabi došla svojim trudom, radom i ne odustajanjem.

Gabrijela Crnjac u show je ušla sa 183 kg (Foto: RTL)

‘Nekad je bila zarobljena u svom tijelu’

‘Poslala meni moja draga Gabi. Nekad je bila zarobljena u svom tijelu (183 kg). Danas ova mlada, vrijedna žena živi svoj san’, napisala je Marijana uz fotografije s finala prve sezone spomenutog showa, gdje je Gabrijela uspjela skinuti 54 kilograma, te danas, kada ima 110 kilograma manje.

Gabrijela Crnjac danas izgleda neprepoznatljivo (Foto: Instagram/screenshot)

Također, Gabi je voditeljici poslala i fotografiju u jakni iz showa koju na početku snimanja nije mogla ni zakopčati, a danas vidno ‘pliva’ u istoj.

Gabrijela Crnjac danas izgleda neprepoznatljivo (Foto: Instagram/screenshot)

‘Imala sam uspona i padova’

Inače, Gabrijela je prije koji mjesec otkrila kako je izgledao povratak u stvarni život te kako se uspjela zadržati na putu skidanja kilograma.

(FOTO) NAJSIMPATIČNIJA NATJECATELJICA SHOWA ‘ŽIVOT NA VAGI’ OBJASNILA ‘Nisam debela, nego nenaspavana’


‘Poslije showa režim sam morala prilagoditi svome načinu života, što se dakako baziralo na savjetima trenera koje smo naučili u ‘Životu na vagi’, ali pridržavanje svega u stvarnom svijetu nije lako održivo.

Tijekom emisije u potpunosti ste posvećeni sebi i cilju zbog kojega ste došli, no pravi izazovi kriju se kad se ugase svjetla kamera, uz brojne obaveze i iskušenja. Nakon izlaska iz showa, kao i svi ljudi, imala sam uspona i padova, pluseva i minusa na vagi.

Najviše što sam vratila u jednom periodu bilo je oko desetak kilograma, ali sam ih jednako brzo i skinula. Nakon showa jedan period surađivala sam sa Sanjom, tako da mi nije falila u teretani. Što se tiče obroka, pripremala sam ih sama, uvijek dan ranije’, rekla je tada za RTL.


Komentari