Franka pokazala kako kćerkica Greta reagira na poznatog tatu: Jedna stvar ju je posebno zbunila

Franka Batelić (Foto: Instagram)

Pjevačica Franka Batelić nasmijala je brojne pratitelje na svom Instagram profilu snimkom jednoipolgodišnje kćerkice Grete.

Naime, 31-godišnja glazbenica je podijelila video na kojem se može vidjeti malena koja bezuspješno pokušava dozvati tatu Vedrana putem televizora.

Greta je, nesvjesna da je ne može čuti, bivšeg nogometaša uporno dozivala i približavala se ekranu.

Franka nasmijala snimkom kćeri (Foto: Instagram)

Neuspješno dozivala tatu

“Tata, tata”, neumorno je vikala, a nakon što je Ćorlukino javljanje završilo te ga više nije mogla vidjeti, Greta se rasplakala.

“Fališ”, poručila je potom Franka Vedranu uz snimku njihove kćeri koja je osvojila srca mnogobrojnih obožavatelja.

Podsjećamo, Franka i Vedran zajedno su 12 godina, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su prije 6 godina u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama.


Franku Batelić uznemirio prizor koji ju je dočekao pred ulazom: ‘Upomoć, koga da zovem’

“Ne mogu imati svaki dan savršeno posložen”

Osim malene Grete, par ima i starijeg sina Viktora koji je rođen u siječnju 2020. godine, a Franka je nedavno iskreno progovorila o majčinstvu o kojem inače baš i ne priča u medijima.

Tako je gostujući u podcastu ‘Mame kod Lane’ priznala da i njezina svakodnevica zna biti kaotična i da stvarni život ne izgleda onako savršeno kako ga se nerijetko prikazuje putem društvenih mreža.

“Ja pričam iz svog iskustva. Ja ne mogu imati svaki dan savršeno posložen. Naravno, svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti, u krajnjem slučaju. Ono što je najvažnije – svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete”, naglasila je tad pjevačica.


Komentari