Franka Batelić subotnje jutro provela u šetnji sa sinom: Evo što mu je kupila u izlasku

Franka Batelić (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Ovoga vikenda, zagrebačka špica još je jednom bila središte društvenih zbivanja. Kao i obično, Trg bana Jelačića i okolne ulice bile su prepune građana i poznatih lica koji su sunčano subotnje jutro odlučili provesti na svježem zraku. U ležernoj atmosferi, brojni Zagrepčani su uživali u kavama na otvorenom, šetnjama i druženjima, a među njima su se posebno isticali domaća poznata lica.

Među njima, najviše pažnje privukla je popularna pjevačica Franka Batelić, koja se zagrebačkom špicom prošetala sa svojim sinčićem Viktorom. Franka, poznata po svom besprijekornom stilu, ovoga puta odlučila se za opušteno izdanje – nosila je traperice, jednostavan duks i bordo jaknu, a i Viktor je privukao poglede prolaznika.

Zanimljivo je bilo primijetiti kako je Franka u ruci nosila ukrasnu vrećicu, što je odmah potaknulo nagađanja da su se ona i Viktor uputili na neku rođendansku zabavu. S druge strane, i Vikotor je nešto dobio od svoje mame – naime, u ruci je držao tek kupljenu školsku pernicu.

Franka Batelić i sin Viktor u šetnji gradom (Foto: Josip Moler / CROPIX)

‘To mi je tako nerealno i smiješno’

Podsjetimo, osim četverogodišnjeg Viktora, Franka je i ponosna mama uskoro dvogodišnje kćerkice Grete koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Tako se pjevačica prije koji mjesec našla na meti kritičara, ponajviše majki, nakon što je gostovala u podcastu “Mame kod Lane” gdje je otvoreno govorila o svom putu kroz majčinstvo, ali i izazovima s kojima se mame susreću.

“Kad vidiš mame na Instagramu, frizura, djeca su super raspoložena, ručak…Svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova, na stolu. To mi je tako nerealno i smiješno jer to je tako daleko od istine. Ja ne znam koja mama to može”, bila je Frankina sporna izjava zbog koje su je mnogi tada prozivali.


Franka Batelić se javno obratila mamama: Mnoge će se nakon ovog poistovjetiti s njom

Poslala poruku kritičarima

Nakon što je shvatila da su njezine riječi kod nekih krivo protumačene, pjevačica se naknadno oglasila putem Instagrama s pojašnjenjem. “Ja inače nemam običaj pričati o majčinstvu jer smatram da je to nešto što svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva. Moja izjava je toliko izvučena iz konteksta da zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam, što je daleko od istine.

Ja iz svog iskustva pričam. Ja ne mogu svaki dan imati savršeno posložen jer svaka mama ima različite ambicije i mogućnosti. Svaka mama radi najbolje što može i želi najbolje za svoje dijete. Tako da iz svih ovih groznih, zbilja otrovnih komentara koji su me šokirali jer sam ja isto mama i čovjek i onda me naravno pogode takve stvari koje pročitam…

Ali jedino što bih vam htjela reći, žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo i ljudi opustite se malo i budite dobri jedni prema drugima”, napisala je tada pjevačica.


Komentari