Fotografija sve govori: Maja otkrila novosti zbog kojih pršti od uzbuđenja

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram)

Maja Šuput poznata je kao netko tko svojim objavama na društvenim mrežama nerijetko izazove pravu euforiju među pratiteljima, a isto joj je i sad pošlo za rukom.

Naime, pjevačica je putem Instagrama otkrila uzbudljive vijesti koje su obradovale njezine brojne obožavatelje.

“Počele su mega pripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam”, napisala je Maja uz galeriju fotografija na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Dugogodišnji prijatelji i suradnici

Inače, 44-godišnjakinja je dugogodišnja članica žirija ‘Supertalenta’ te slovi za jedno od omiljenih lica u emisiji. Pored Maje, posljednjih nekoliko godina u žiriju sjede i Martina Tomčić Moskaljov, Davor Bilman te Fabijan Pavao Medvešek.

Pjevačica je osim po svojim emotivnim i duhovitim nastupima u showu postala poznata i po jedinstvenim modnim kombinacijama koje za nju osmišljava dugogodišnji prijatelj i suradnik, modni stilist Marko Grubnić.

A koliko vjeruje Markovom stručnom oku, najbolje svjedoči činjenica da je stilist za nju dizajnirao i najvažniju haljinu koju je odjenula – vjenčanicu kad je izgovarala sudbonosno ‘da’ Nenadu Tatarinovom.

Pogledajte u čemu se pojavila Maja Šuput: Je li ovim izdanjem pjevačica nadmašila samu sebe

“Potekle su mi suze radosnice”

“Kad smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda pak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi:

‘Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života”, napisa je Grubnić jednom prilikom na Instagramu otkrivši kako mu je Maja priopćila da želi da joj dizajnira haljinu.

“Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da… potekle su mi suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu”, poručio je tad Marko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)


Komentari