Fotografija koja je užarila društvene mreže: Jelena Rozga pozirala u zagrljaju poznatog zavodnika

Jelena Rozga (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Proslavljeni britanski glazbenik, 79-godišnji Rod Stewart u nedjelju je nastupio u Areni Stožice u Ljubljani u sklopu svoje turneje Live in Concert – One Last Time.

Koncert ovog slavnog zavodnika došli su pogledati obožavatelji iz raznih dijelova Europe, a među njima se našlo i jedno dobro poznato lice.

Naime, u dobro poznatim hitovima kao što su ‘Maggie May’, ‘You wear it well’ te brojni drugi, uživala je i splitska pjevačica Jelena Rozga.

Jelena Rozga uživala je na koncertu Roda Stewarta (Foto: Instagram)

Uskoro dolazi u Hrvatsku

Jelena se putem Instagrama pohvalila snimkama i fotografijama s koncerta, a posebnu pažnju privukla je objavom na kojoj pozira upravo u Stewartom zagrljaju nakon koncerta.

Inače, Rod je u petak nastupio u beogradskoj Areni, a nakon Srbije i Slovenije slijede koncerti po Njemačkoj, Švedskoj, Slovačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Norveškoj…

Međutim, Stewart neće preskočiti ni dolazak u Hrvatsku, ali ne kako bi održao koncert nego da bi prisustvovao vjenčanju svog sina Liama.


Jelena Rozga iznenadila reakcijom na Severinu: Godinama se ne pojavljuju zajedno

Dubrovačko vjenčanje godine

Naime, za manje od dva tjedna u Dubrovniku će sudbonosna ‘da’ izreći poznati hokejaš Liam Stewart te Nicole Artukovich, inače Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena.

Liama je slavni glazbenik dobio u braku sa supermodelom Rachel Hunter, a kako pišu domaći mediji, ljubav prema Dubrovniku usadila mu je upravo zaručnica čiji su djed i baka svojedobno od tamo emigrirali u Sjedinjene Američke Države.

Inače, prema pisanjima domaćih medija, mladenka je za vjenčanje godine izabrala vjenčanicu s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.


Komentari