(FOTO) OVAKVE KOMENTARE NIJE OČEKIVALA: Došla se slikati na Cmrok, pa dobila po nosu

Foto: Facebook

“Došli smo vidjeti kako se lijepo obnovio centar Zagreba”, napisala je na svom Instagram profiku glumica Nataša Janjić Medančić koja je sa suprugom i djecom otišla izvidjeti kakva je atmosfera na Cmroku, od prije dva dana jednom od najpopularnijih mjesta u gradu, naročito za one koji uživaju u snježnim radostima, prvenstveno u sanjkanju.

“Tako svake godine sjednu i raspravljaju: “Hoćemo li snijeg na Cmroku i ove godine?”. Na to oni razumi kažu “Ali to je stvarno jako skupo i možda nepotrebno”. A oni na to uzvrate “Da, ali prošle godine je bilo tako puno djece, ljudima se to očito sviđa”. I eto. Odu pare.”, napisala joj je jedna pratiteljica.

“Šetam peseka tu, i gledam kak najviše provjeravaju obnovu oni koji najviše pljuju po mrežama na ovo, a usput im se djeca sankaju…”, bio je oštar jedan komentar.

“Čemu reklamiranje ovakvog rugla u sramote grada Zagreba? Zbog ovakvih objava će opet pobijediti Bandić jer ljudi samo slike gledaju, ne čitaju”, rekla je jedna Natašina pratiteljica.

Javila joj se i poznata zagrebačka frizerka Teuta Mesaroš, pa napisala: “Kažeš, kada smo već toliko platili taj snijeg, šteta to ne iskoristiti”.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)


Komentari