(FOTO) ‘OVAKO SU ME DOČEKALI…’ Ivana Paradžiković pokazala što su joj studenti priredili nakon što je osuđena

Ivana je bila zaštitno lice emisije 'Provjereno' (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Ivana Paradžiković kamere je zamijenila studentskim klupama. Naime, dobila je angažman na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje predaje istraživačko novinarstvo.

‘UBILA ME TA PRIČA’: Ivana Paradžiković emotivno reagirala na vijest o kazni koju je dobila

Upravo su njeni studenti bili povod najnovije objave ove novinarke. Podsjećamo, Paradžiković i kolega Ivan Čorkalo krajem su ožujka nepravomoćno uvjetno osuđeni na po 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine. Oni su u prilogu emitiranom u emisiji Provjereno počinili kazneno djelo povrede tajnosti postupka. Optuženi su da su iznijeli detalje i dokumentaciju iz kaznenog postupka.

Podršku nakon ove presude pružili su Paradžiković studenti na Sveučilištu u Dubrovniku, koji su je dočekali s natpisom na ploči u predavaonici.

Foto: Instagram/Ivana Paradžiković

“Vi ste naš heroj ulice”, piše na ploči koju je novinarka objavila na Instagram storyju. Svojom su novom predavačicom ili toliko oduševljeni, čini se.

“I neće kući. Iako je subota, kažu: ‘A dajte pričajte još, profesorice'”, otkrila je Ivana, objavivši selfie sa studentima.


Foto: Instagram/Ivana Paradžiković

Ova bivša zaposlenica Nove TV nakon presude poručila je kako bi isto ponovno učinila, kao i da “zakon nije moralni kompas”, dodavši da i danas plače zbog sudbine djevojčice iz priloga.


Komentari