(FOTO) Nenada Tatarinova nazvali ‘debeljucom’! Pratitelji javljaju Maji: ‘Zaboravila si ga fotošopirati’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput zajedno sa suprugom Nenadom Tatrinovom i sinčićem Bloomom uživa u odmoru u dalekoj Turskoj. Pratiteljima se često javlja, a nije ni tajna gdje ljetuje. Sretna obitelj uživa u lučkom gradiću Marmaris gdje je Bloom proslavio svoj četvrti mjesec. Maja ne skida osmijeh lica i ponosno pokazuje svoje dvije najveće ljubavi na Instagramu.

Tako je objavila fotografiju na kojoj Nenada pozira držeći sina u naručju. Oboje nose ružičaste bermude, pa je pjevačica objavu opisala s riječima “Tatarinov Baywatch”. Pratitelji nisu krili oduševljenje.

“Preslatki bebač ,sad sliči na mamu”, “Lijep i sladak”, “Ma divni ste. Svu sreću ti želim Majice sa tvojim dečkima”, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


 Ipak, bilo je i onih koji su se dotaknuli Nenadove kilaže što je izazvala burnu raspravu.

“Dobro mu kuhaš Maja, nabacio je koju kilicu”, “Zaboravila ih fotošopirati”, “Kako je u jednim slikama super, a u drugim kao ovdje, debeljuca. Tko je od njih troje lud, zbunjen, normalan?”, pitaju se pratitelji.

Drugi pak smatraju ovakve kritike nepotrebnima, posebice jer je riječ o obiteljskoj fotografiji s odmora.

“Čuj debeo, bolesne izjave, koliko debeo 1,2,3,kilograma. Bože sačuvaj, moraš biti točno u gram po svim mogućim standardima da te debili ne prozivaju. Koja blamaža”, osvrnula se jedna pratiteljica na komentare “dušebrižnika”.


Komentari