(FOTO) Marica iz ‘Života na vagi’ pokazala kako izgleda sa 70 kilograma manje: ‘Lijep je osjećaj’

Foto: Promo/RTL

Sudionici showa “Život na vagi” i poslije realityja nastavljaju dalje neumorno trenirati kako bi došli do željenih rezultata.

Među njima posebno se ističe 33-godišnja Marica Korolija koja je u showu izgubila 52.3 kilograma.

Svoju transformaciju obećala je ‘brusiti’ i nakon showa. Na svom Instagram profilu tako se hvali kako redovito vježba i pazi na prehranu. Sada je objavila sliku sebe kao golmana.

“Lijep je osjećaj da vidiš prve ‘mršave’ slike sebe kao golmana. Naime, prije povrede i pretilosti bila sam napadač te kako više nisam mogla trčati kao nekada, stala sam na gol i svaka moja slika s gola je bila sve ono što ja u srcu nisam i ne osjećam se tako”, napisala je uz objavu.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Marica Korolija (@marica_korolija)

Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma.

Inače, bivša kandidatkinja trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak.

Marica si je zacrtala cilj da do svog rođendana, 10. travnja, dođe do 75,76 kilograma. Kaže kako ne može zamisliti da se vrati na staro.


Komentari