(FOTO) Ella Dvornik značajno izgubila na težini nakon porođaja! Pokazala savršen trbuh

Foto: Instagram

Ella Dvornik je početkom lipnja ove godine pokrenula izazov koji joj je trebao pomoći u naumu da izgubi višak kilograma koji joj je ostao nakon trudnoće s kćerkicom Lumi.

Na svome je Instagramu pozvala svoje pratiteljice na ovaj izazov u trajanju od 60 dana, a poanta izazova je bila da u ta dva mjeseca promijene stil života, odnosno baziraju ga na zdravoj prehrani i vježbanju.

Kako bi bila podrška svojim brojnim obožavateljicama, ali i one njoj, Ella je sama krenula u teretanu, a u međuvremenu je pokrenula i novi profil na Instagramu pod nazivom ‘Ellaschallenge’, na kojem obožavateljice izvještava o svom napretku u skidanju kilograma.

 

View this post on Instagram

 

Da usporedimo pocetak i sada :) svakako i vidim i najbitnije osjetim razliku. Idemo dalje.


A post shared by Ella (@ellaschallenge) on

Tako je sada objavila kolaž sastavljen od dviju fotografija – one s početka izazova i one najnovije na kojoj se itekako vidi da je Ella skinula značajan broj kilograma.

“Da usporedimo početak i sada… svakako i vidim i najbitnije osjetim razliku. Idemo dalje”, napisala je Ella ponosno uz fotografiju.

Ella je također dodala kako je tijekom ovog izazova skinula sedam kilograma, što je oduševilo njezine ostale obožavateljice koje su je obasule komplimentima te su bile zadovoljne činjenicom da Elli nije ostao višak kože koji često prati značajan gubitak na težini.

Najvažniji obrok u danu trebao bi biti zdrav: Isprobajte ova 3 načina za pripremu savršenih jaja prema receptima poznate fitness blogerice


Komentari