(FOTO) ’DIVNA ŽENO, MAJKO, BAKO’: Neda Ukraden (71) žari i pali jadranskom obalom, objavila fotku u badiću, jednu stvar svi su komentirali

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 15, jun , 2020, Beograd - Promocija nove knjige "Ne dam te" Vesne Dedic odrzana u restoranu "Druga La Piazza". Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Neda Ukraden, poznata pjevačice iz regije, ljetuje na hrvatskoj obali, a tim putem na svom Instagram profilu podijelila je fotografije.

Objavila je fotografiju iz hlada, gdje u prvi plan stavlja dekolte te vrat i lice skriveno pod šeširom i sunčanim naočalama. Ova 71-godišnja pjevačica tim putem je osupnula pratitelje koji nisu prestali komentirati kako dobro zapravo izgleda.

“Božanstvena”, navode jedni, “Divna”, dodaju drugi, a jedna vršnjakinja pohvalila ju je za izgled pa dodala: “Divna ženo, majko, bako”.

“S okusom mora, s okusom bora. Ni Dubai, ni Hawaii – nigdje ljepšeg mora!”, zaključila je Neda, a pratitelji su se složili da ne postoji ljepša obala od one Jadranske.

 

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)


Komentari