Filip Juričić progovorio o obiteljskim odnosima: ‘Privikla se, sad opet ona preuzima’

Filip Juričić (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Našem poznatom glumcu Filipu Juričiću je ovo ljeto obilježeno u radnoj atmosferi pa ćemo ga, na radost njegovih brojnih fanova, ove jesni imati prilike gledati u novoj seriji koja će se prikazivati na Novog TV pod nazivom “U dobru i zlu”.

Juričić će u ovoj seriji igrati Veljka Sriću, muškarca koji je tijekom 25 godina vodio dvostruki život. Naime, ovaj uspješni poslovni čovjek ima dvije obitelji, a nakon toliko vremena, odlučio je reći istinu i sve ih okupiti pod jednim krovom.

Iako će u seriji njegov lik proživljavati pravu emotivnu dramu, glumac u stvarnom životu živi miran obiteljski život. Za InMagazin je progovorio o odnosu sa partnericom Nikom Dogan i dvojici sinova.

Filip Juričić (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Obožava se družiti sa sinom

“Privikla se ona sad smo sedam godina zajedno, navikla je i na te serije i na taj tempo života zapravo smo u ritmu. Sad sam ja tri, četiri mjeseca bio doma ona je radila. Sad opet ona preuzima, kuhanje, djecu školu…”, objašnjava Filip.

Ovaj 43-godišnji glumac kaže kako još uvijek uživa u opuštenoj igri s mlađim sinom. “Imamo jedan mali travnjak ispred kuće, vozimo se na biciklu, loptamo se, zezamo se slažemo puzzle, jako je dobar pobjeđuje me otkako je imao četiri godine i sad to nekako drugi put prolazim s muškim djetetom pa je sve nekako lakše”, opisuje Juričić.

S druge strane, pred njegovim starijim sinom je važna životna odluka – odabir fakulteta. Upitan hoće li i on krenuti očevim stopama, Filip kratko odgovara. “Nešto je on malo glumio sa mnom u seriji, pripremao se za Lidrano čak, vidjet ćemo”. A ukoliko se Filipov sin odluči za glumu, bit će to treća generacija glumaca u ovoj obitelji.


Momčilo Otašević zamalo nije postao glumac: Svemu je presudila jedna žena

Podsjetimo, Filip Juričić je na domaćoj glumačkoj sceni prisutan još od 2003. godine, a hrvatska publika ga najviše pamti po ulogama u serijama ‘Ljubav u zaleđu’, ‘Larin izbor’ i ‘Na granici’.


Komentari