Filip iz ‘Braka na prvu’ završio na operaciji na Rebru: ‘Zaradio sam pet šavova’

Brak na prvu. (Foto: RTL)

Tamara Razum i Filip Belić jedan su od gledateljima omiljenih parova u sociološkom eksperimentu Brak na prvu pa ne čudi što detalji njihovog odnosa, ali i oni sami neprestano intrigiraju javnost.

Ovaj put kandidat Filip zabrinuo je svoje pratitelje objavom fotografija na društvenoj mreži kroz koje je otkrio da je zaradio vrlo neugodnu i bolnu ozljedu zbog koje je završio na šivanju.

“Imao sam u nedjelju najbitniju utakmicu nogometnog prvenstva sa svojim klubom NK Dubrava, u kojoj je ovisila titula prvenstva. Odigrali smo borbeno, srčano i muški, točno onoliko koliko je trebalo za naslov prvaka.

Filip iz “Braka na prvu” završio na Rebru (Foto: Screenshot)

‘Vrijedilo je zbog titule’

Imao sam klizeći start i u tom mi se duelu protivnički igrač zaletio koljenom u oko. Unatoč velikoj boli, nastavio sam igrati. Bio sam sav krvav. Otvorio mi se kapak oka i išao sam na šivanje. Imam pet šavova, no vrijedilo je zbog titule”, rekao je za RTL.hr.

“Bilo je slučajno, ali mi se kapak na oku rascvjetao i bio sam sav krvav, no kako je bila jako važna utakmica, nastavio sam igrati sa zavojem. Poslije utakmice smo slavili i otišao sam na Rebro na šivanje i dobio pet šavova. Malo me boli, ali vrijedi zbog titule”, dodao je Belić.

Podsjetimo, Filipa su u showu stručnjaci spojili s Tamarom Razum, a iako su gledatelji navijali za njihovu ljubav, njih dvoje su ipak postali samo dobri prijatelji koji su druženje nastavili i nakon izlaska iz showa.


Mura Klara iz ‘Braka na prvu’ promijenila imidž: Odlučila se na veliku promjenu


Komentari