Filip iz Braka gostovao kod svoje miljenice Danijele: ‘Osjećam se kao da sam sam sebe izdao’

Filip Belić (Foto: Youtube screenshot)

Nedavno je završio reality show “Brak na prvu”, a emisija je tijekom višemjesečnog emitiranaj privlačila brojnu publiku pred male ekrane koji su pratili ljubavne uspone i padove šestero novopečenih bračnih parova. Neki su kandidati pokupili posebne simpatije gledatelja pa njihovi ‘fanovi’, preko društvenih mreža, i dalje prate svaki njihov pokret.

Tako su zagrebački taksist Filip Belić i njegova mladenka Tamara Razum bili jedan od omiljenih ovosezonskih parova, a nakon pomalo razočaravajućeg početka braka, barem što se tiče Filipa, su tijekom vremena uspostavili prilično dobar odnos i činilo se kako bi iz toga moglo izrasti jedno lijepo i iskreno prijateljstvo.

Međutim, nakon završetka emisije su odnosi ‘zahladili’ i u posljednje vrijeme ovaj dvojac pažnju javnosti privlači prepucavanjem pa je očito da su stvari u nekom trenutku otišle u krivom smjeru.

Tamara i Filip (Foto: Instagram screenshot)

Filip i Danijela se sprijateljili

I dok je Tamaru za vrijeme emisije gledao kao prijateljicu, Filipu je pažnju privukla jedna druga kandidatkinja, trenerica fitnessa Danijela, koja je u sociološkom eksperimentu bila spojena s Alanom. Međutim, njih dvoje su imali poprilično neugodan odnos.

Ipak, na jednoj od zajedničkih večera, činilo se kako je Filip bacio oko na Danijelu. U momentu kada je Danijela sjela za stol, Filip je uzdahnuo, a njoj ta reakcija nije promakla. “Što gledaš? Što si mislio? Reci mi”, pitala ga je.

Filip je vrludao s odgovorom. “Gledao sam tamo iza u palmu”, rekao je kroz smijeh. Alan je kazao kako smatra da je Filip gledao u Danijelin dekolte, ali je Danijela bila drugačijeg mišljenja. “Nije mi uopće palo na pamet da me Filip gleda na taj način”, rekla je ona, dok je Alanu cijela ta situacija zasmetala. “Neka cijeni ono što ima, a ako ne želi cijeniti – ima Filipa, ima cijeli svijet”, rekao je Alan.


Danijela, Brak na prvu. (Foto: RTL)

‘Imam osjećaj da sutra ne postoji ako to ne napravim’

Ipak, Filip je za RTL demantirao ikakvu romantičnu povezanost s Danijelom, ali su se tijekom tih nekoliko mjeseci njih dvoje sprijateljili, a dijele i neke zajedničke interese poput ljubavi prema fitnessu te generalno, prema aktivnom i zdravom načinu života.

Tako je Filip nedavno gostovao u Danijelinu podcastu gdje je govorio o svojim životnim navikama. Tom je prilikom otkrio da mu dan počinje već u četiri ujutro, da trenira minimalno šest puta dnevno, te je i ovog puta istaknuo kako mu djevojka ne treba da bi čistila za njim, već samo želi da osoba s kojom bi dijelio životni prostor zna počistiti sama za sobom.

Objasnio je kako voli imati isplaniran dan od jutra do večeri, a progovorio je i o opsesivno-kompulzivnom poremećaju.

Otkrio je što sve mora napraviti kako bi bio miran. “U glavi imam taj nemir ako to ne napravim, osjećam se kao da sam sam sebe izdao ako to ne napravim, kao da ću umrijet ako to ne napravim. Imam feeling da sutra ne postoji. To je nešto što moram napravit, ko kak’ netko mora disat, jest, oprat zube, tako ja to moram sve odraditi u danu”, objasnio je Filip.


Komentari