Fenomenu Prijovićke nema kraja: Napravili joj mural sa zagrebačkom katedralom

Prijović je rasprodala pet Arena (Foto: Antonio Balić/CROPIX/Instagram/kolaž)

Srpska pjevačica, 29-godišnja Aleksandra Prijović trenutno se nalazi na regionalnoj turneji ‘Od istoka do zapada’ kojom obara sve rekorde. A ususret pet zagrebačkih koncerata koje je rasprodala u prosincu, sada je osvanuo mural Prijovićki u čast.

Pjevačica Aleksandra Prijović (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Naime, u Srbiji je, za sada još uvijek nepoznati umjetnik, odlučio iskazati poštovanje mladoj glazbenici i na simboličan način prikazati kako je ‘ujedinila’ bivšu Jugoslaviju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Suznih očiju gleda u nebo

Tako je na muralu pjevačica prikazana kako suznih očiju gleda u nebo, a oko nje su oslikani simboli gradova u kojima je nastupila ili će nastupiti u sklopu turneje, uz datume koncerata.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Estradni Miks (@estradni_miks)

Na slici možemo vidjeti i zagrebačku katedralu, beogradsku Arenu, spomenik Pobjednik na Kalemegdanu te Sebilj-česmu sa sarajevske baščaršije.

Aleksandra Prijović objasnila izjavu koja je šokirala Srbiju: ‘Znam da ćete me razumjeti’

Podsjećamo, Aleksandra će u Areni Zagreb nastupiti 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a dosad je u sklopu turneje već održala koncerte u Beogradu i Sarajevu, gdje je oduševila publiku.

“Svaka čast, ujedinila je Balkan”, “Dobro je Vedrana Rudan rekla – više je ona napravila za ove narode nego političari”, “Predivan je”, “Mora joj se priznati – zvijezda je”, “Ona i Čola i tu priča staje”, samo su neki od komentara na ovaj mural.

 


Komentari