Fanovi ispitivali Pišekicu, ona iskreno: ‘Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge, sad se vraćam’

Nikolina Pišek (Foto: Una TV)

Domaća voditeljica, 50-godišnja Nikolina Pišek Ristović putem opcije Instagram ask  je razgovarala s pratiteljima koji su joj postavljali razna pitanja. Između ostalog, jedna od tema ticala se i vježbanja gdje je voditeljica iskreno priznala kako u jednom periodu života nije imala snage za vježbanje.

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

‘Vježbam, dugi niz godina. Posljednje dvije slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu’, započela je 50-godišnjakinja koju na spomenutoj društvenoj mreži prati preko 120 tisuća ljudi.

Nikolina Pišek (Foto: Instagram/Screenshot)

Od tuge nije mogla vježbati

‘Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge… Ali sad se vraćam u velikom stilu’, zaključila je voditeljica koja je u svibnju prošle godine ostala bez supruga, Vidoja Ristovića, nakon njegove iznenadne smrti.

Nikolina Pišek otkrila istinu o svom novom dečku: ‘Danas se svatko zove biznismenom’

Inače, posljednjih dana u medijima se počelo šuškati kako Nikolina ponovno ljubi. No, ona je te navode demantirala.


Nikolina Pišek (Foto: UNA TV)

Na pitanje ima li dečka, voditeljica je kratko odgovorila: ‘Nemam’. Nakon toga se slatko nasmijala i dodala: ‘Grozničavo sam sama. Ja se, sirota, družim s odvjetnicima, nažalost, to je moja sudbina kleta, a i danas se svatko proglašava biznismenom, je l’ da?’

‘Nemam partnera, to nije moja tema’

Nikolina se potom uozbiljila pa dodala:

‘Nemam partnera, zaista, i to zasad nije moja tema. Ja bih najradije da se ova tema preskoči zato što je potpuni promašaj.’


Komentari