Fanove zabrinula sablasna vijest od Baby Lasagne: ‘Je li netko umro, što se događa’

Baby Lasagna (Foto: Guliver Images/Dutch Press Photo)

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna, šokirao je danas mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta.

Naime, s njegovog profila na Instagramu uklonjena je dosadašnja profilna fotografija te se umjesto nje nalazi čisto crna pozadina, a ista takva “fotografija” je objavljena i na feedu.

Također, putem storyja na Instagramu objavljena je pomalo sablasna poruka: “R.I.P. Baby Lasagna, 30.8.2024.” uz koju je dodano: “Let the dead bury the dead, Luke 9:60”.

Baby Lasagna šokirao obožavatelje novom objavom (Foto: Instagram)

‘Nemoj nas plašiti’

Očekivano, navedene objave uznemirile su pratitelje koji nisu skrivali zabrinutost i šok zbog viđenog.

“Marko, dobit ću srčani zbog tebe”, “Je li sve u redu?”, “Što je ovo? Je li netko umro”, “Ništa mi više nije jasno, Marko jesi li dobro?”, “Nemoj nas plašiti”, “Marko, mijenjaj objavu, misle ljudi da ti se nešto ružno dogodilo”, nizali su se komentari zabrinutih obožavatelja.

Međutim, čini se kako iza svega stoji samo vrlo dobro osmišljen marketinški potez kojim je Baby Lasagna najavio kako mu 30.8.2024. izlazi dugoiščekivana nova pjesma pod nazivom Biggie Boom Boom.


Ovo se čekalo: Baby Lasagna otkrio koga dovodi u Zagreb, jedno ime će vas posebno iznenaditi

‘Ovo se zove dobar marketing’

“Ljudi, ovo je sve zbog nove pjesme, nemojte dramiti”, napisala je tako jedna od obožavateljica u komentarima, a ubrzo su uslijedile i reakcije drugih koji su shvatili da je riječ o najavi nove pjesme.

“Konačno ćemo dobiti ono što svi iščekujemo! Ponosni smo na tebe, ova će pjesma dobiti veliku pozornost kakvu i zaslužuje”, “E ovo se zove dobar marketing! Jedva čekam novu pjesmu”, “Tako se privlači pažnja fanova, svaka čast”, pisali su fanovi.


Komentari