Fani Stipković pokazala sinčića, ljudi odmah uočili detalj koji ‘bode u oči’: ‘Ma je li moguće’

Fani Stipković (Foto: Instagram)

Sportska novinarka, 41-godišnja Fani Stipković, krajem listopada prošle godine postala je mama. Korčulanki, koja trenutno živi u Meksiku, maleni je Nicolas prvo dijete dok je njezinom suprugu, 55-godišnjem bivšem nogometašu Fernandu Hierri ovo treće dijete jer iz prethodnog braka ima dvoje odrasle djece.

I premda Fani od prvog dana ne skriva koliko uživa u trenutcima s malenim, sad je imala poseban povod da svog jedinca pokaže brojnim pratiteljima na Instagramu.

Naime, Nicolas Valentin je prije koji dan proslavio svoji prvih šest mjeseci, a ponosna mama to je odlučila zabilježiti i na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


“Mamino dijete”

Njezina objava ubrzo je skupila mnoštvo lajkova i komentara pratitelja koji nisu skrivali svoje oduševljenje mališanom. “Najljepši sam”, komentirala je tako Tatjana Dragović dok je Mirta Šurjak poručila: “Okice lipe, plave se ka najlipša veloluška vala! Veliki poljubac prekrasnom malom čoviku”.

U komentarima se javila i Iva Jerković koja nije mogla ne primijetiti detalj koji ‘bode u oči’: “Fani predivan je… a okice, mamino dijete”.

A da Iva nije jedina koja je uočila nevjerojatnu sličnost između Fani i njezinog sinčića svjedoče i reakcije brojnih drugih pratitelja. “Ma je li moguće, isti je ti, ljepotan”, “Mamine okice”, “Koje okice, mala Fani!”, “Ma med medeni, preslatko dijete”, “Ajme Fani, dugo nisam vidjela ovako lijepo dijete”, samo su neki od komentara.

Fani u glavu pitali koliko je kila dobila u trudnoći: Morala se brže bolje snalaziti s odgovorom

“Došao si da nas naučiš puno toga”

Podsjećamo, vijest o rođenju sina, Fani je podijelila u sklopu dirljive objave na Instagramu.

“Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom”, napisala je tada ispod fotografije iz rodilišta na kojoj pozira sa sinčićem i suprugom Fernandom.

Inače, maleni je stigao kao kruna ljubavi nakon što se par zaručio u Meksiku u zimu 2021., poslije dvije godine veze.


Komentari