Fabijan imao primjedbu na njezin nastup, a ona mu sad uzvratila: ‘Znam ja takve kao on’

Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Nova TV)

U sinoćnjoj, drugoj po redu epizodi nove sezone Supertalenta, pred četveročlani žiri, koji i ove godine čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman, stala je i talentirana Ukrajinka Anastasiia Groshko.

Anastasiia se u showu odlučila pohvaliti svojim vokalnim sposobnostima pa je pred publikom u studiju izvela poznatu pjesmu “Molitva” srpske pjevačice Marije Šerifović.

“Meni si takav top večeras. Toliko si opuštena dok pjevaš, to je toliko lijepo vidjeti. Predivna, lijepa kao slika, vitka kao grana, pripadaš ovoj pozornici”, poručila joj je Maja nakon nastupa, a sličnog mišljenja bio je i Bilman. Međutim, Martina i Fabijan nisu bili toliko oduševljeni viđenim.

“Mislio sam da ću jedini imati problem”

“Bilo je jako lijepo, međutim meni je nedostajalo malo dinamike i malo emocije. Osjećam, znam i čujem da možeš puno više”, kazala je Martina s kojom se složio i Fabijan.

“Ja sam mislio da ću ja jedini imati jedan problem – meni je nedostajao moment u kojem ja vidim vas, fali mi moment u kojem vi nešto promijenite”, istaknuo je Fabijan na što je ubrzo reagirala Maja stajući u obranu mlade Ukrajinke.


“Dakle, kolega Fabijane, kakvih smo mi antisluha puštali…”, objasnila mu je Šuput nakon čega su se i ostali članovi žirija uključili u raspravu glede Anastassijine izvedbe.

Gledatelji Supertalenta negoduju zbog jedne stvari: ‘Produkcija to namjesti svake godine’

“Znam ja takve”

U konačnici, Anastasiia, koja se zbog posla iz rodne Ukrajine preselila u Hrvatsku, prošla je dalje u natjecanju, a naknadno je komentirala i Fabijanovu opasku.

“Što, Fabijan? On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju. Prvi put sam na TV-u i moram se malo naviknuti na to”, odgovorila je kratko Ukrajinka čiji je nastup na YouTubeu u nekoliko sati skupio preko tri tisuće pregleda.


Komentari