Estetski kirurg otvoreno o operacijama slavne Hrvatice: ‘Sve što je rađeno, rađeno je fantastično’

Siniša Glumičić (Foto: Journal.hr screenshot)

Poznati zagrebački estetski kirurg, primarijus doktor znanosti Siniša Glumičić, je u posljednjih 28 godina u svrhu poboljšavanja fizičkog izgleda, izveo više od 12 tisuća operacija. Tako su tijekom posljednjih desetljeća, brojne poznate Hrvatice dolazile na razno razne tretmane upravo kod doktora Glumičića, a neke od njih su Anica Kovač, Marijana Batinić i Lejla Filipović.

Nedavno je ovaj poznati kirurg gostovao u Journal Unfiltered podcastu, a voditeljici Miji Matić rekao, koja je žena po njemu dobro ostarila, odnosno ‘zašla u dublje godine’, a da je usput radila neke korekcije. Kako je doktor Glumičić otkrio, riječ je o njegovoj prijateljici i hrvatskoj glazbenoj divi.

“Evo recimo ja imam jednu moju jako dragu pacijenticu i prijateljicu, koja je sad ušla u duboke godine, i koja je radila i nije skrivala, a izgleda divno i dandanas, sve što je rađeno, rađeno je fantastično, Tereza Kesovija“, otkrio je tom prilikom liječnik.

‘Izgleda jako lijepo za te svoje godine’

Kako on smatra, pjevačica je sve radila ‘s mjerom’. “Ona je ušla u osamdeset i neku, ima neviđenu životnu energiju i sve što je napravila, radila je s mjerom i dandanas izgleda stvarno jako lijepo za te svoje godine”, kazao je doktor Glumičić.

Estetski kirurg poznatih Hrvatica i Hrvata je ranije za portal Dnevno prokomentirao kakvi su trendovi u estetskoj kirurgiji, a on je tom prilikom otkrio što njegovi muški pacijenti najčešće žele mijenjati na sebi, a što pak pacijentice.


“Na mojoj poliklinici to je nos. I kod muškaraca i kod žena. Odmah zatim kod žena prednjači face lifting, a kod muškaraca korekcija kapaka i podočnjaka, zatim liposukcija abdomena”, kazao je primarijus.

‘HTIO JE DA MU SKINEM KOŽU S LEĐA I NAPRAVIM NOVČANIK!’ Zagrebački estetski kirurg otkrio najbizarnije zahtjeve pacijenata

Nadalje, kazao je kako najtraženiji zahvat u svijetu on više ne radi. “Prema svjetskim statistikama, najtraženiji zahvat koji muškarci traže je prije svega transplantacija kose, no taj zahvat više ne radimo”, rekao je rada doktor Glumičić.


Komentari