Emotivnom objavom oglasio se sin Vedrane Rudan: ‘Pišem vam u njezino ime’

Vedrana Rudan (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Poznata spisateljica i kolumnistica, Vedrana Rudan, šokirala je javnost nakon što je nedavno obznanila vijest da ima rak, a o svemu je pisala na svom blogu. Objavila je da zbog bolesti prestaje s pisanjem i okreće se liječenju.

Ne službenoj Facebook stranici sada se u njezino ime oglasio Slaven Hrvatin, njezin sin. “Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga! Pišem vam u njezino ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na tisuće mailova i poruka s dobrim željama iz čitavog svijeta.

Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, dapače, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv. U rukama je vrhunskih liječnika Radiochirurgiae iz Svete Nedjelje i bolnice Merkur”, napisao je na početku objave.

‘Koja je ona faca’

“Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za tjedan dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njezin humor znate na što misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smiješno. Pozdrav! Administrator stranice, Slaven Hrvatin”, stoji u objavi.

Objava o borbi s rakom u kratkom je vremenu izazvala veliki broj reakcija. U brojnim komentarima građani su iznosili podršku. “Uvijek sam se divila njezinoj hrabrosti da nazove stvari pravim imenom. I humoru. Vjerujem da će i iz ovoga izaći kao pobjednik”, napisano je.


“Drži se, Slavene. Vjerujem da nikome u obitelji (osim Vedrane) nije smiješno, ali znam da se diviš maminoj snazi, i da ćeš biti uz nju najviše što možeš, (a ona će te štititi i nasmijavati svojim crnim humorom) i da će se ona načekati da postane još veća faca”, “Samo naprijed, volimo vas”, “Trebamo je još dugo ovdje”, navodili su građani.

Vedrana Rudan šokirala priznanjem: ‘Bio je divljak, dva puta sam ga pokušala ubiti’


Komentari