Emotivna Sonja Kovač objavila ime kćerkice: ‘Ona je stigla, naš anđelčić’

Sonja Kovač (Foto: Instagram)

Poznata hrvatska infuencerica Sonja Kovač nedavno je postala mama, a sada je odlučila otkriti ime svoje kćerkice. Podsjetimo, Sonji i zaručniku, profesionalnom pokerašu Goranu Mandiću ovo je prvo dijete.

“Samo si TI još nedostajala! 10.5.2024. Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo”, napisala je Sonja u objavi 11 dana nakon poroda. U simpatičnom videu influencerica je sada otkrila ime kćerkice.

“Onda je stigla a ona! Naš anđelčić BELLA MAY!” napisala je Sonja uz video u kojem je trudna odjevena u plavu haljinu i drži dječju robicu u rukama te se u istom videu okrene i drži kćerkicu odjevenu u dječju robicu s početka videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


‘Život nas uči strpljenju’

Također, Sonja je uz objavu dodala i hashtag #rainbowbaby, čime je otkrila da je prije malene Belle izgubila jednu bebu.

Podsjetimo, u emotivnom videu koji je podijelila 27. prosinca prošle godine, 39-godišnjakinja se rasplakala kad je vidjela da je test za trudnoću pozitivan i od sreće grlila zaručnika.

“Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme”, poručila je tada Sonja koja je svoj put kroz trudnoću dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Video koji će mnoge rasplakati: Emotivna Sonja Kovač progovorila o tek rođenoj kćerkici


Komentari