Emotivna objava Lane Klingor Mihić tjera suze na oči: ‘Ne daj se, živote moj’

Lana Klingor Mihić s mamom Sonjom (Foto: Instagram)

Prije koji dan bivša pjevačica, a danas uspješna poduzetnica i uzgajivačica pasa, Lana Klingor Mihić, putem Instagrama je otkrila kako trenutno prolazi kroz najteži životni period.

Iako tada nije otkrivala previše detalja, iz objavljenog se dalo zaključiti kako se netko njoj izrazito blizak bori s demencijom, bolešću koja ostavlja posljedice ne samo na oboljelu osobu, već i na njegovu kompletnu okolinu, budući da dementna osoba postaje sve više ovisna o tuđoj pomoći.

Lana je tada, između ostalog, poručila kako se ne zna nositi s količinom tuge koju nosi u sebi posljednjih deset mjeseci, a u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu sada je otkrila i tko je osoba koja se bori s ovom nemilosrdnom bolešću.

Lana Klingor Mihić otkrila kako joj se mama bori s nemilosrdnom bolešću (Foto: Instagram)

“Ne daj se, živote moj”

Naime, putem storyja je podijelila fotografiju svoje voljene mame Sonje koja leži u bolničkom krevetu, a uz fotografiju je emotivno poručila: “Oko moje najdivnije. Srna moja. Ne daj se, živote moj”.

Inače, bivša pjevačica nikad nije skrivala kako su joj upravo roditelji bili najveća podrška u životu, a u jednoj od ranijih objava s mamom je, između ostalog, napisala i kako ju je “sustigao Parkins”.

“Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može”, opisala je mamu svojedobno Lana.


Lana Klingor Mihić prolazi kroz izrazito težak period: ‘Tuga neće nikad proći’

“Uvijek borac, uvijek čovjek”

“Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata”, poručila je Lana tada.

Podsjećamo, svestrana Zagrepčanka od 2013. godine je u braku s nekadašnjim glasnogovornikom hokejskog kluba Medveščak, Antom Mihićem te zajedno odgajaju njihove tri kćeri.


Komentari