Emotivna Ivana Paradžiković obilježila poseban dan: ‘Prvo pomislila da sam se upiškila u krevet, madrac je bio natopljen’

Ivana Paradžiković (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković prisjetila se na društvenim mrežama dana koji joj je prije točno 17 godina promijenio život. Tada je, naime, postala majka sina Jana.

‘To je neki poremećaj, sigurna sam’ Ivana Paradžiković opisala napeti put do Zagreba: ‘Presvukla sam se u gepeku’

‘Bila sam klinka koja nije pojma imala da će taj 11. 7. 2006. biti najvažniji dan u njezinu životu’, započela je objavu uz fotografiju na kojoj sa sinom pozira u plićaku.

‘Prijateljici je umro tata, iznenada… Voljeli smo ga, valjda najpametniji čovjek na planeti, on je bio naša Wikipedija i Google. Bila sam u osmom mjesecu trudnoće. Rizik prijetećeg pobačaja je pisalo u dokumentima’, prisjetila se Paradžiković.

Sin Ivane Paradžiković slavi 17. rođendan (Foto: Instagram)

‘Cijelu sam noć probdjela kod prijateljice. Plačući. To sam jutro prvo pomislila kako sam se upiškila u krevet. Madrac je bio natopljen. I onda mi je sinulo! Vodenjak. Puknuo mi je vodenjak! Mjesec dana prije termina. Došao je oko ponoći. Mali, smežuran, grbav… Nedonošče. Moj palčić’, napisala je.

’17 godina poslije… Pogledaj ga. Koliko ponosa u tih 17 godina mi je priuštio! Suza radosnica. Smijeha kada mi se plakalo. Snage kada sam mislila da ne mogu’, dodala je voditeljica.


Voditeljica je objavila niz fotografija sa sinom Janom (Foto: Instagram)

‘Ima ta neka posebna veza između majke i sina… I trenutak koji svaka mora spoznati kada je vrijeme da pusti. Naš trenutak je došao. Leti sine, nebo ti je granica’, zaključila je objavu.

‘Bože, koja momčina’, komentirala je Iva Radić, a čestitkama su se pridružili brojni Ivanini pratitelji.

(FOTO) ‘OVAKO SU ME DOČEKALI…’ Ivana Paradžiković pokazala što su joj studenti priredili nakon što je osuđena


Komentari