Ella se požalila na ozbiljan problem: ‘Budim se mokra, ne znam gdje sam, zastrašujuće je’

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Domaća influencerica Ella Dvornik s pratiteljima na Instagramu redovno dijeli dogodovštine iz vlastitog života, a nerijetko se požali i na probleme s kojima se suočava.

Tako je bilo i sad kad je otkrila kako je posljednjih dana muče lucidni snovi.

Riječ je o snovima kod kojih je osoba svjesna da sanja, čega obično postaje svjesna kada sanja neku nemoguću ili nevjerojatnu pojavu, ili bez ikakvog jasnog razloga jednostavno shvati da sanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


“Ljudi, nije šala”

“Ne znam jeste li pokupili ovu virozu kao i svi drugi, ali ljudi nije šala. Ili se probudim pričajući ili imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa.

Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i dokad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo”, požalila se Ella putem storyja.

Njezina objava privukla je pažnju pratitelja koji su ubrzo podijelili i vlastita iskustva, a influencerica je na jedno kratko dodala: “Probudim se i budem uvjerena da je bilo realno. Baš zastrašujuće”.

Charles se u jeku razvoda ponovno oglasio pa iznenadio objavom: ‘Nisam mislio objaviti, ali’

Utjelovila poznati lik

Inače, 33-godišnja kći prerano preminulog kralja funka Dine Dvornika ovih se dana pohvalila i jednim poslovnim uspjehom.

Naime, Ella je posudila glas u novom nastavku popularnog animiranog filma ‘Izvrnuto obrnuto 2’ i to liku ‘dosadi’.

A nakon što se požalila na lucidne snove, otkrila je da će s kćerima danas ići gledati film te da ju zanima hoće li joj djevojčice prepoznati glas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Komentari