Ella Dvornik u provokativnoj objavi pokazala što misli: ‘Dajte vi nama račun’

Ella Dvornik (Foto: CROPIX)

Poznata hrvatska influencerica Ella Dvornik ovo ljeto provodi uživajući uz more, a o tome koliko se dobro provodi često objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Tako je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu podijelila kako se zabavlja sa svojom najboljom prijateljicom. Za tu je priliku Ella obukla kratke hlače i majicu, dok je, prilikom podizanja ruke, slučajno otkrila i malo previše.

Naime, na jednoj od fotografija zbog toga je ispod majice morala staviti emoticon zvjezdice. Također, pritom je opisala i situaciju koja im se dogodila. “Dečki sa šanka vam šalju piće. Dajte vi nama račun i pitajte dečke što žele popiti?”, napisala je Ella.

Ella Dvornik s prijateljicom (Foto: Instagram screenshot)

‘Daleko sam od cilja’

Podsjetimo, Ella je ranije govorila o tome kako je uspjela održati vitku liniju. “Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača”, napisala je svojevremeno.

Također, na promjenu životnih navika uspjela je nagovoriti i tadašnjeg supruga, Charlesa Pearcea. “Dolazak u Istru dao mi je više vremena da se posvetim svom zdravlju i manje mogućnosti da na brzinu naručim lošu hranu putem raznih aplikacija za dostavu kao u Zagrebu. U Hrvatskoj je teško jesti zdravo dok ste u pokretu, salate i zdravi međuobroci nešto su za što morate odvojiti vrijeme i sami ih pripremiti.

Naravno da se mijenja, ali… Ja sam fleksitarijanac koji ne jede ribu, ali vrijeme i način rada mogu utjecati na to. U Zagrebu je bilo lakše to zabrljati ili nemati vremena pravilno se držati ove prehrane. Najteži dio svega u životu je stvaranje i održavanje navika. Dugo radim na uspostavljanju tih zdravih navika, Istra im je pomogla da sve to dođe na svoje mjesto”, ispričao je Charles jednom prilikom.


Ella Dvornik dirnula objavom uoči razvoda od Charlesa: ‘Ovo samo mame mogu razumjeti’


Komentari