Ella Dvornik se usred razvoda preselila na novu lokaciju: ‘Novi pogled na Zagreb’

Ella Dvornik (Foto: Instagram/Screenshot)

Najpoznatija domaća influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik pohvalila se pratiteljima na Instagramu kako ima novi dom. Vijest je to koju je podijelila svega nekoliko tjedana nakon što je otkrila da se seli iz zagrebačkog stana u kojemu je provela određeni period.

Naime, iako joj je i dalje službena adresa ona u Balama u Istri, gdje je prije nekoliko godina kupila kuću i odselila s još uvijek zakonitim suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom te njihovim dvjema kćerima, Ella zbog poslovnih obaveza često boravi u Zagrebu.

A s pratiteljima na društvenim mrežama tako je sredinom travnja otkrila kako seli iz stana jer joj treba veći.

Ella se pohvalila novim stanom (Foto: Instagram)

“Novi pogled – novi Zagreb”

U svom posljednjem storyju na Instagramu kći Dine Dvornika je podijelila fotografiju na kojoj se vidi višekatnica, a uz koju je dodala: “Novi pogled – novi Zagreb”.

Također, u sljedećoj objavi je pokazala i kako joj društvo u novom stanu pravi, po svemu sudeći, starija kći Balie jer se na fotografiji može vidjeti dječja ruka koju Ella drži za ruku.

Podsjećamo, Ella posljednjih mjeseci prolazi kroz proces razvoda od 13 godina starijeg Britanca kojemu je sudbonosno ‘da’ izrekla u veljači 2019. godine u Las Vegasu.


Ella vodi tešku borbu s Charlesom: Severinin komentar otkrio kroz što prolazi kći Dine Dvornika

Kuću su tražili pet godina

Dvojac koji je u kolovozu prošle godine potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj, trenutno se spori oko kuće u Balama, a koja glasi na Ellu te joj je ona jedina vlasnica.

Kuću je par kupio 2021. godine, kad su i odselili iz Zagreba, a tad je Ella s pratiteljima na društvenim mrežama pričala o planovi glede preuređenja iste.

“Kuća je ok, al’ nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas”, ispričala je svojedobno. Preuređenjem kuće tad se hvalio i Charles, a influencerica je iskreno priznala kako su budući obiteljski dom tražili čak pet godina.


Komentari