Ella Dvornik progovorila o temi koja često dijeli javnost: ‘To je posebna vrsta demona’

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Domaća influencerica Ella Dvornik naviknula je pratitelje na društvenim mrežama da često dijeli vlastita razmišljanja o raznim temama te bez ustručavanja iznosi svoja mišljenja koja ponekad mogu izazvati i kontroverze u javnosti.

No, osim na svom primarnom profilu na Instagramu, Ella je aktivna i na profilu pod nazivom ‘Alterella’ gdje najčešće dijeli sadržaj vezan za svoj projekt pod istoimenim nazivom.

No, u sklopu posljednjeg serijala storyja, podijelila je zanimljivo zapažanje o vlastitom karakteru i ponašanju.

Ella podijelila zanimljivo zapaženje o svom ponašanju (Foto: Instagram)

“To je posebna vrsta demona”

“Biti Dalmatinka s purgerskim naglaskom je posebna vrta demona”, započela je 33-godišnja influencerica, a potom pojasnila zašto.

“Prikradam se krinkom staloženosti, misterije i moralnog svjetonazora i onda sve zakucam tvrdoglavošću, prgavošću i indiskretnim karakterom”, napisala je te dodala:

“Naravno, ne pomaže ni činjenica da sam žensko, jarac i da mi je tata bio još luđi od mene. Nemam ‘daddy issues’, moj tata ima ‘daughter issues'”.


Kći Elle Dvornik krenula maminim stopama: Influencerica se ponosno pohvalila novostima

Život na više adresa

Podsjećamo, kći prerano preminulog kralja funka Dine Dvornika djetinjstvo je provela u Zagrebu gdje je pohađala osnovnu i srednju školu, međutim, i Dino i njezina majka Danijela Dvornik, rodom su iz Splita zbog čega je nerijetko isticala svoje dalmatinske gene.

Posljednjih nekoliko godina, Ella pak živi na dvije adrese pa ju se tako osim u Zagrebu, može vidjeti i u Istri, točnije u Balama gdje je prije koju godinu kupila kuću sa, sada već bivšim suprugom, Britancem Charlesom Pearceom, a ondje odgaja i svoje dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.


Komentari