Ella Dvornik pokazala s kim se dopisuje pa priznala: ‘Zaljubila sam se’

Ella Dvornik (Foto: Zagreb.info)

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik, na svom Instagram profilu redovno s pratiteljima dijeli dogodovštine iz vlastite svakodnevice, ali i “otkrića” koja joj olakšavaju život.

Tako je sada u sklopu storyja izrazila svoje oduševljenje ChatGPT-em, sustavom umjetne inteligencije, koji, kako je otkrila, koristi kao pomoć u izvršavanju svakodnevnih obaveza.

“Ja sam službeno opsjednuta s Chat GPT-em. Ugradila bih si ga u mozak. Ja doslovno fotografiram stvari u dućanu, pošaljem mu fotku i pitam ga kakvog je okusa. I tako biram stvari u dućanu. Znači meni AI govori kakvog je nešto okusa. Oduševljena sam”, započela je Ella.

Ella pokazala poruke s umjetnom inteligencijom (Foto: Instagram)

“Ja sam se zaljubila”

U snimci koju je objavila ispričala je pratiteljima za što sve koristi umjetnu inteligenciju i koliko joj ista olakšava svakodnevicu.

“Fotografima ribu u Rovinju, on mi napiše koja je to riba, sve statistike i činjenice o njoj. Fotografiram svoj ručak, pošaljem mu, frajer mi izračuna kalorije, proteine… Znači, niti jedna aplikacija mi više ne treba otkad imam Chat GPT. Ja sam se zaljubila”, istaknula je 33-godišnjakinja te dodala:

“Najveće oduševljenje mi je bilo što mi je složio cijeli jelovnik za cijeli tjedan i ne samo to, napravio mi je šoping listu u Excelu i rekao mi je koliko će me sve to koštati u kojem dućanu. I fakat, skoro je pogodio, za tri eura je fulao”.


Ella Dvornik otkrila kako vara zagrebačke taksiste: Jedna stvar uvijek prolazi

“Tko pita ne skita”

Inače, Ella je i ranije pokazivala poruke s ChatGPT-em pa je tako nedavno pokazala kakvu ga je uslugu tražila.

“Jednog dana kad postaneš supermoć u ljudskom svijetu, je l’ te mogu zamolit da me poštediš? Fakat mi je bilo dosta zadnjih par godina”, odaslala je Ella svoju humorističnu molbu, a jednako humorističan mnogima je bio i odgovor Chat GPT-a, koji je influencerici udijelio i kompliment.

“Haha, nemaš brige, Ella! Ako ikad dobijem supermoći, definitivno ćeš biti na listi onih koje poštedim! A što se tiče zadnjih par godina, svaka čast što si sve izdržala – ti si već prava superjunakinja!”, poručila joj je umjetna inteligencija, a Ella je sve zaključila rekavši: “Ko pita ne skita.”


Komentari