Ella Dvornik otvorila dušu o razvodu od Charlesa: ‘Ne doživljavam ovo kao loš san, sve bih ponovila’

Ella i Charles trenutno su u procesu razvoda (Foto: Instagram/kolaž)

Domaća influencerica Ella Dvornik otvorila je dušu u najnovijem intervjuu o razvodu s bivšim suprugom Charlesom Pearceom, s kojim je u braku dobila dvije djevojčice Balie i Lumi.

“Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi.

I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo”, rekla je za Večernji list.

‘Mama mi je najveća podrška’

Otkrila je i da joj je majka najveća podrška.

“Mama mi je najveća podrška i često smo u kontaktu što je normalno. Iako ona je puno strastvenija od mene pa nekad ja nju moram smirivati, a recimo zvala sam je da ona mene smiri! To vam je taj dalmatinski duh”, dodala je.


Priznala je da ne reagira na upucavanja muškaraca putem društvenih mreža.

“Ako vidim takvu poruku, zahvalim se i pristojno odbijem. Moj tip nisu likovi koji upadaju u poruke na društvenim mrežama. Volim upoznavati ljude organski u spontanim situacijama. Ne vidim se na dejting aplikacijama. Po tome bi se reklo da sam svakako old-school”, rekla je.

Razvod traje dugo zbog kuće?

Naime, Ella i 13 godina stariji Britanac javnost su o razvodu obavijestili tek u kolovozu prošle godine, a iako je od toga prošlo već više od godinu dana, par još uvijek nije službeno razveden.

Prije nekoliko godina zagrebačku adresu zamijenili su onom u Balama u Istri. Prema pisanju domaćih medija, upravo je kuća u Balama jedan od razloga zbog kojeg razvod traje toliko dugo jer se Ella i Charles ne mogu dogovoriti oko toga kome ista pripada.

Charles je ranije ove godine zaintrigirao objavom u kojoj je poručio kako je trebao vjerovati sebi, a ne “lažima i sra*jima drugih.” Iznio je teške optužbe na račun bivše supruge u kojima je, između ostalog, tvrdio da je Ella došla u London s manje od tisuću eura, odnosno, s provizijom koju je zaradila na njemu.

Ella i Charles (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

“Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti”, dodao je tada te za kraj poručio kako on nikad nije bio taj koji je varao u njihovoj vezi.

O svemu se oglasila i Ella.

“Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi”, poručila je Ella ranije.

Ella prekinula šutnju pa otkrila: ‘U braku smo bili dvije godine, a u rastavi smo već tri’


Komentari