Ella Dvornik okupala se u Jarunu, pratitelje zgrozio jedan detalj: ‘Svaka čast na hrabrosti’

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Influencerica Ella Dvornik često privlači pažnju javnosti objavama na društvenim mrežama gdje dijeli trenutke iz svog života. Naime, u posljednjoj objavi na Instagram profilu, Ella je objavila da je odlučila posjetiti Jarunsko jezero i okupati se u njemu.

Na više fotografija Ella je pozirala među lopočima u jezeru, leđima okrenuta prema kameri, a većina njezinih pratitelja bila je iznenađena takvim potezom. U komentarima su isticali činjenicu da je Ella u jezeru okružena muljem i mutnom vodom.

“Jesi ti to sjela u žabokrečinu, svega ti?”, upitao je jedan pratitelj, na što mu je Ella odgovorila da je u mulju. “Svaka ti čast na hrabrosti kad si u ovo ušla”, “Ajme Ella, žabe”, “Kupaš se u žabokrečini”, “Ti i 100000 komaraca, moć spika”, “Uh pazi, tu ima svega u vodi”, dio je komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Izvrsna kakvoća vode

Inače, na temelju rezultata ispitivanja uzoraka vode uzetih dana 17. lipnja 2024., kakvoća vode jezera Jarun i Bundek je izvrsna. Trajanje sezone kupanja prema stavku 2. članka 4. Uredbe o kakvoći voda za kupanje (NN 51/14) u pravilu obuhvaća razdoblje od 1. lipnja do 15. rujna tekuće godine.

Nadalje, Ella je nedavno objavila fotografju na kojoj stoji na digitalnoj vagi. Na njoj je bilo vidljivo kako ima nešto više od 63 kilograma. “Posljednji put sam ovoliko kila imala nakon poroda. Zato realno – ta brojka ništa ne znači”, napisala je uz objavu.

Također, u kolovozu prošle godine došla je potvrda o njenom razvodu. Sa suprugom Charlesom je tijekom braka dobila kćeri Balie Dee i Lumi Wren, a trenutno se bivši supružnici spore oko imovine. Naime, Charles je tražio svoju polovicu kuće u istarskim Balama što je nedavno i dobio, no uz to mora plaćati i pola kredita jer je na kući hipoteka.

Novi strogi režim donio probleme Elli Dvornik: ‘Molim vas pomozite, ne mogu ih pronaći’


Komentari