EKSKLUZIVNO Petar Grašo i Hana Huljić čekaju prvo dijete?

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nakon što je prošli tjedan poput bombe odjeknula vijest kako 45-godišnji domaći glazbenik Petar Grašo ljubi 14 godina mlađu Hanu Huljić, kćer poznatih supružnika, Vjekoslave i Tončija Huljića, Zagreb.info sada doznaje od izvora bliskog paru kako dvojac navodno očekuje i prvo zajedničko dijete. Pokušali smo kontaktirati i Hanu i Petra povodom vijesti o trudnoći. Hana nam se nije javila dok nam je Petar kratko rekao: ˝Nemam komentara na tu temu˝.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Podsjećamo, vijest o njihovoj vezi pojavila se nakon što je dvojac snimljen u šetnji u središtu Zagreba. ˝Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju privatnog života kako u teškim tako i u lijepim momentima i tome ću ostati vjeran˝, kratko je za domaće medije komentirao Grašo dok je Hana poručila: ˝Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne… Hvala na razumijevanju˝.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Također, izvori bliski novopečenom paru za Slobodnu Dalmaciju otkrili su i da se Hana uselila u Grašin stan na Bundeku te pjevačica zasad živi na dvije adrese, u Zagrebu i u Splitu. Inače, dvojac se poznaje već dugi niz godina, a Hanin otac Tonči svojedobno je otkrio i kako je njegova kći još kao mala bila zaljubljena u Petra s kojim je prije nekoliko godina snimila i pjesmu ˝Srce za vodiča˝.


Komentari