Ecija Belošević pozirala sa sinom, a onda joj se javio muž: ‘Nećemo pretjerivati’

Ecija Belošević (Foto: Instagram)

Poznata bivša voditeljica i influencerica, Ecija Belošević, djevojački Ivušić, proživljava obiteljsku idilu otkako je u prosincu prošle godine postala majka sinčića Lea. Koliko uživa posebno se vidi na društvenim mrežama gdje nerijetko dijeli posebne trenutke iz obiteljskog života.

Ovaj put objavila je fotografije sa sinčićem Leom. Njihove selfije podijelila je na Instagram profilu. Mama i sin napravili su par preslatkih selfija.

“Dječak mamin, klon tatin”, napisala je Ecija u opisu objave, a njezini pratitelji odmah su se javili u mnogobrojnim komentarima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)


‘Lijepo vas je vidjeti’

“Ma cijeli je ti, nije važno kako izgleda nego kako zrači, to jest na istoj ste valnoj duljini. To ne znači mamin dečko nego mamina srodna duša”, “Sorry mama ne doživljavam te više, samo Leo”, “Ja vidim da je sladak na mamu”, nizali su se komentari.

“Baš je premeden”, “Lijepo vas je vidjeti”, “Medenko mali”, dodali su drugi.

Ubrzo se javio i Ecijin muž koji je napisao: “Dječak tatin i klon tatin”, a novopečena mama mu je odgovorila: “Nećemo pretjerivati”.

Podsjetimo, Ecija je postala majka u prosincu prošle godine, a sina je dobila sa suprugom Goranom Beloševićem, bubnjarem grupe Pravila igre. Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule.

Danijela Dvornik progovorila o upoznavanju muškaraca pa priznala: ‘Dogodilo se nešto čudno’


Komentari