Društvenim mrežama kruži snimka Baby Lasagne, fanovi u čudu: ‘Marko, objasni što je ovo’

Baby Lasagna (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Otkako se pojavio na domaćoj glazbenoj sceni, Baby Lasagna, odnosno, Marko Purišić, postao je prava senzacija u Hrvatskoj, ali i šire.

Talentirani Istrijan iza sebe je okupio čitavu vojsku obožavatelja koja prati svaki njegov korak, a njegove objave na društvenim mrežama u rekordnom vremenu postaju viralne.

Ništa manje zanimljiva među obožavatelji tako je i prošla njegova najnovija snimka na TikToku.

@thebabylasagnaofficial♬ Teenage Dirtbag – Sped Up (and she doesn’t give a damn about me) (Sped Up) – Wheatus & slater

“Marko, što je ovo?”

Naime, 28-godišnji glazbenik se po svemu sudeći odlučio malo zabaviti pa je na TikToku objavio snimku iz kupaonice na kojoj pozira ispred ogledala i radi grimase.

U pozadini iste se čuje pjesma Teenage Dirtbag, hit grupe Wheatus iz 2000., a začuđeni fanovi ubrzo su se u komentarima našalili kako glazbenik prolazi kroz svoju emo fazu.

“Marko, što je ovo?”, “Dobili smo Baby Lasagna emo fazu”, “Marko, objasni”, “Ovo je slatko”, “Emo Marko” i “Uljepšao si mi dan”, pisali su mu pratitelji ispod snimke.


Baby Lasagna zabrinuo dio fanova najnovijom objavom: ‘To je bilo neophodno’

Odgodio suradnju s Huljićem

Podsjećamo, Baby Lasagna trebao je s Tončijem Huljićem nastupati na upravo održanom festivalu ‘Melodije Jadrana’, međutim, u posljednji trenutak dvojac je obavijestio fanove kako do suradnje ipak neće doći.

Kako su otkrili putem društvenih mreža, suradnja s poznatim skladateljem odgođena je zbog izdavanja Markovog novog singla, a u objavi na Facebooku, poznati Splićanin dodao je i kako će nastaviti pratiti karijeru talentiranog Istrijana te da je njegov vjerni fan.

Inače, fanovi s nestrpljenjem iščekuju izlazak nove Markove pjesme čije je dijelove već pustio na društvenim mrežama, a koji su obožavatelje osvojili već na prvo slušanje.


Komentari