Društvene mreže ‘gore’ od reakcija na najnovije fotografije HRT-ove voditeljice: Svi pišu samo jedno

Zlata Muck Sušec (Foto: Facebook)

Nije tajna da voditelji HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ uživaju naklonost domaće javnosti.

No, ako je suditi prema posljednjoj objavi na službenoj Facebook stranici emisije, jedno TV lice je gledateljima posebno drago.

Riječ je o 40-godišnjoj magistrici novinarstva i jednoj od najdugovječnijih voditeljica na Hrvatskoj radioteleviziji, Zlati Mück Sušec koja je danas bila zadužena za vođenje jutarnjeg programa.

 “Zlatna bila i ostala”

Zlati je partner u studiju na Prisavlju bio kolega Ognjen Golubić, a fotografije na kojima dobro raspoložena voditeljica veselo pozira ubrzo su privukle veliku pažnju obožavatelja koji Zlatu nisu štedjeli s komplimentima.

“Zlato, uvijek nosite vedre boje! Pristojna, najviše naučila od svojih uzora, starijih kolegica. TV emisija koliko god ležerna bila, nije razgovor u kvartovskom kafiću. Lijepa i nenametljiva“, poručila je tako jedna gledateljica s kojom su se ubrzo složili i mnogi drugi.


“Zlata je zakon, uvijek mi uljepša dan, vesela i nasmijana, bravo”, “Lijepa i simpatična. Top kombinacija”, “Predivna novinarka”, “Simpatična i uvijek lijepo dotjerana”, “Kako je lijepo vidjeti Zlatu raspoloženu i veselu”, “Pamtim ju još iz vođenja dječjih emisija, uvijek je bila simpa i prirodna! Takva je i dan danas! Baš je Zlata”, “Samo ime joj kaže sve, dobro radi svoj posao, zlatna bila i ostala”, samo su neki od komentara.

Zlata privukla pažnju u ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Gledatelje zanima samo jedna stvar

Na HRT-u od 1995.

Podsjećamo, Zlata radi na javnoj televiziji još od 1995. godine, a iako je danas najupečatljivija kao voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska’, u svojoj bogatoj televizijskoj karijeri vodila je brojne emisije.

Tako su je gledatelji do sad gledali kao voditeljicu emisija ‘Mali veliki svijet’, ‘Nulti sat’, ‘Veliki odmor’, ‘Školski sat’, ‘Učilica’, ‘Baš me briga’, ali i kao jednu od voditeljica ‘Dore’.

Posljednjih nekoliko godina bila je zadužena i za emisije vezane uz Eurosong , a kao novinarka je radila za emisije ‘Športerica’, ‘Puni krug’, ‘Zvijezde pjevaju’ i ‘Ples sa zvijezdama’.


Komentari