Društvene mreže gore: Jelena Perčin ovim potezom potvrdila vezu s Antom Gelom?

Jelena Perčin i Ante Gelo (Foto: CROPIX/kolaž)

Sredinom prošlog mjeseca u medijima je odjeknula vijest kako domaća glumica, 42-godišnja Jelena Perčin ljubi 48-godišnjeg skladatelja i glazbenika Antu Gelu. Dvojac je tada zajedno viđen u jednom splitskom klubu, a prema riječima izvora za Slobodnu Dalmaciju, djelovali su prisno.

Već neko vrijeme šuška se kako Jelena Perčin ljubi Antu Gelu (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

I premda se po gradskim kuloarima već neko vrijeme šuška kako Jelenu i Antu veže nešto više od prijateljstva, oni se po pitanju svog odnosa nisu oglašavali. Međutim, ono što je glumica sada učinila mnogi su protumačili kao potvrdu kako ipak postoji neka ‘tajna veza’ između nje i glazbenika.

Jelena je nedavno pjevala na obilježavanju 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca, a među kolegama na pozornici bio je i Ante Gelo (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

‘Moja najdraža ekipa’

Naime, Jelena na društvenim mrežama baš i nije pretjerano aktivna, a sada je odlučila u jednoj od rijetkih prilika dati pratiteljima uvid u svoju svakodnevicu. Tako je na Instagramu podijelila nekoliko snimki i fotografija s jedne zabave na kojoj je bila u ulozi pjevačice, a među mnogobrojnim poznatim kolegama zaslužnim za glazbeni dio večeri, Jelena je označila i Antu Gelu.

‘Moja najdraža ekipa’, kratko je poručila glumica uz niz fotografija nastalih te večeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli @perjelka

Nakon glasina da ljubi Gelu: Jelena Perčin se sinoć zabavljala u poznatom društvu

Podsjećamo, početkom godine javnost je šokirala vijest kako se nakon pet godina braka razvode Jelena Perčin i Momčilo Otašević. Unatoč razlici u godinama, glumački par je slovio za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a u pet godina braka dobili su i dvoje djece – kćer Mašu i sina Jakšu.


Komentari