SAGA O RAZVODU SE NASTAVLJA: Severina vraća svoje prezime, a Kojić se oglasio na mrežama!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon višemjesečnog nagađanja, danas je i službeno potvrđeno kako su Severina i Igor Kojić stavili točku na kraj šestogodišnjem braku. Sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev, a u izjavi koju je pjevačica dala za Večernji list, naglasila je kako je ista sutkinja koja vodi njezin slučaj skrbništva nad djetetom, koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem, zaključila i predmet razvoda sa sada već bivšim mužem Kojićem.

“Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod”, rekla je Severina, i dodala da će vratiti prezime na svim službenim dokumentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Iako za medije još uvijek nije dao nikakvu izjavu, u jeku priče o razvodu, kratko nakon što je Severina potvrdila glasine, oglasio se i Igor putem svog Instagram profila. Kojić je na spomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj pozira u stilu Freddieja Mercurya, s podignutom rukom u zrak.


Foto: Facebook


Komentari