Drama između Tine i Tiaga dobila neočekivan obrat, on iznio detalje: ‘Tina je pitala za trojac’

Tiago (Foto: RTL)

Tina i Tiago svoj su odnos u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ prekinuli na vrlo buran način.

Ono što se činilo kao idiličan početak ozbiljne veze, preko noći se pretvorilo u pravi fijasko, a iako na susretu s ostalim kandidatima nijedno nije željelo iznositi same detalje prekida, u javnost su određene informacije ipak procurile.

Tako je Lovre na zajedničkoj večeri odlučio reći ono o čemu su svi pričali u rukavicama naglasivši kako mu je dosta da se od nekih prave gospoda, a njega predstavljaju kao primitivnu seljačinu kratkog fitilja dok ne znaju tko kako govori o ženama kad nema kamera.

Tina i Tiago su krenuli idilično (Foto: RTL)

Tiago ima drugačiju stranu priče

“Čuo sam da je čovjek tražio trojac s curom s kojom je kao u ozbiljnoj vezi. Ja jesam malo lud, divlji, blesav…, Ali sam malo previše konzervativan i na te stvari sam alergičan. Što se toga tiče, stvarno sam staromodan da ne mogu biti staromodniji”, izjavio je Lovre podigavši prašinu među gledateljima.

I dok su mnogi momentalno stali na Tininu stranu, istovremeno osudivši Tiaga zbog navodnog spornog događaja, Brazilac koji posljednjih šest godina živi u Hrvatskoj sad je odlučio iznijeti svoju stranu priče.

Tako je u razgovoru za RTL.hr opovrgnuo Lovrinu izjavu tvrdeći kako se dogodilo upravo suprotno od rečenog.


Tina i Tiago prekinuli: ‘Čovjek je tražio trojac s curom s kojom je u ozbiljnoj vezi’

“Tina je pitala za trojac”

“Najviše me iznenađuje zašto je Tina stvorila ovu lažnu priču kako bi me napala?! Širiti glasine među kandidatima da me prikaže kao lažljivca ili stvarno prljavu osobu kada zna kako sam je svakodnevno tretirao u toj kući od prvog dana.

Ona zna da se trudim stvoriti život u Hrvatskoj i da sam ovdje već šest godina – zašto lagati o nečemu tako ozbiljnom, tako jakom kao ovo i još uvijek širiti tu laž drugim kandidatima u eksperimentu”, započeo je Tiago.

“Bili smo u dnevnom boravku (iste kobne noći na njezin rođendan) i nakon što je moj prijatelj otišao, rugali su mu se iza leđa zašto ne želi započeti nešto s njezinom prijateljicom jer bi tu moglo biti nešto. Onda me Tina usput pitala: Ako moj prijateljica želi, bi li pristao na trojac?”, ispričao je.

Brak na prvu (Foto: RTL)

“Želi glumiti žrtvu”

“U šali i ekstrovert kakav jesam, rekao sam ‘da’ i bio vrlo ozbiljan, ali ubrzo sam se nasmiješio i rekao da se šalim jer to nikada nisam učinio i nikada mi ne bi palo na pamet učiniti nešto takvo, posebno dok sam u vezi. Mislim da čak ni izvan veze, jer nikada nisam bio toliko otvoren u tom smislu, iako sam imao prilike u prošlosti.

Njezina je prijateljica odmah shvatila i nasmijala se, ali istovremeno (kao i uvijek) Tina je povisila glas i dok smo se grlili na kauču, počela me gurati govoreći: Jesi li to vidio?! Odlazi odavde!” I tako je od toga išlo prema gorem. Prava ludnica na koju nisam naviknut u životu”, pojasnio je Brazilac te zaključio:

“Zaista sam iznenađen time da bi netko bio tako nepromišljen da stvori tako tešku laž bez razmišljanja o posljedicama, ali ne sumnjam ni u što drugo što dolazi od nekoga tko želi glumiti žrtvu kada su, u stvarnosti, stvari vrlo različite”.


Komentari