Drama Ivane Paradžiković zamalo završila kobno: ‘Spasio nas je trenutak pribranosti’

Ivana Paradžiković.(Foto: Instagram)

Voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković opisala je svojim pratiteljima na Instagramu prometni incident koji je, srećom, završio bez većih posljedica. Ipak, Ivanu je, priznala je, podsjetio na to koliko je život nepredvidiv.

Ivana Paradžiković pohvalila se kako provodi dane: ‘Umjesto dizajnerskog badića kupila sam ovo’

‘Trenutak. Sekunda samo…i sve je gotovo’, započela je Ivana svoju priču uz fotografiju na kojoj u crnom topiću pozira s kacigom pored svog motocikla.

‘U zavoju, na magistrali, dok smo skretali lijevo, jedan od tri automobila iza nas, odlučio nas je pretjecati. U zavoju, preko pune crte. Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci Firula, u najboljem slučaju. U najgorem, ne želim ni pomišljati’, napisala je Paradžiković.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)

‘Vozaču srebrne Škode Fabije dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko. Budite dobri prema sebi i jedni prema drugima. Nikada ne znaš kad je tvoj dan’, poručila je pratiteljima.

U komentarima joj se, među ostalima, javila i voditeljica Edita Misirić Vrkljan. ‘Ivana, mani se ćorava posla i drži se četiri kotača!’, poručila joj je. ‘Nekima kaciga glavu čuva, a neki voze kao muhe bez glave’, napisao je Ivani jedan pratitelj.

Emotivna Ivana Paradžiković obilježila poseban dan: ‘Prvo pomislila da sam se upiškila u krevet, madrac je bio natopljen’


Komentari