Doris Pinčić Guberović zatekla voditelja Dobro jutro, Hrvatska pitanjem o hlačama: ‘Nisu valjda’

Dobro jutro, Hrvatska (Foto: HRT/Facebook)

Na Facebook stranici HRT-ove mozaične emisije Dobro jutro, Hrvatska objavljen je video u kojem je pokazano kako su se voditelji Doris Pinčić Guberović i Davor Meštrović pripremali za emisiju pred snimanje.

“Upute pred emisiju, Doris, Meštar, kava i hlače. I sve to u desetak sekundi”, piše u opisu videa.

Na snimci se može vidjeti kako Meštrović prilazi Doris noseći kavu u ruci.

“Vidi kakav espresso imam jutros”, govori joj pa zatim u šali dodaje: “Pocijepale su mi se hlače.”

Potom je kamerom pokazao da je tog dana za snimanje odabrao hlače s rupama na koljenenima, a Doris je nastavila u šaljivom tonu:


“Ekspresso ili espresso. Odlične su hlače. Jesi to tako kupio ili…? Rekla bi ti moja baba: ‘Nisu ti valjda to tako prodali”, rekla je.

‘Sačekuša’

Podsjetimo, voditeljica  Maja Ciglenečki u četvrtak je na posao stigla u zadnji tren. Kolege su je odmah dočekale s ozvučenjem i šminkom te su krenule brze pripreme za emisiju. Također, ‘uhvatila’ ju je i kolegica koja je snimala video za društvene mreže emisije.

“Dobro jutro! Osjećam se kao na snimanju za neki spot”, započela je Maja koju su kolege i kolegice davali komplimente: “Jako si zgodna”, kazali su. “Svi su oko mene. To je kad dođeš na snimanje nekoliko minuta prije početka emisije, onda ih mora biti dvoje da te uspiju osposobiti za snimanje”, našalila se voditeljica.

Voditeljicu ‘Dobro jutro, Hrvatska’ zbog kašnjenja dočekala sačekuša: ‘Mora ih biti dvoje’


Komentari