Doris Pinčić Guberović još je na porodiljnom: Evo što joj kolege rade dok nje nema

Doris Pinčić Guberović (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Voditeljica HRT-ove emisije Doris Pinčić Guberović trenutno se nalazi na porodiljnom dopustu zbog čega je već neko vrijeme nema na malim ekranima. A dok ona uživa kod kuće uz dvomjesečnu kćerkicu, njezini kolege Ognjen Golubić i Maja Ciglenečki pokazali su kako provode vrijeme na setu emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Naime, na Facebook profilu spomenute emisije osvanule su fotografije voditeljskog dua koje su nasmijale brojne gledatelje. S obzirom na to da emisija počinje radnim danima već u 6.45, a voditelji moraju na posao doći puno ranije kako bi se pripremili za emitiranje, slobodne trenutke tijekom pauze kradu kako bi se razbudili i doručkovali.


Najzabavnije je iza kamera

‘Jeste li već doručkovali? Kod nas su kratki obroci #izakamera uvijek zabavni… Dobar tek’, stoji u opisu fotografija, a brojni pratitelji u komentarima su im poželjeli dobar tek.

Dok Doris Pinčić dane provodi s jednomjesečnom kćerkicom i novim suprugom, evo što joj radi bivši

Podsjećamo, Doris je na HRT-u radila skoro do posljednjeg dana, a od gledatelja se na neko vrijeme oprostila krajem srpnja kada joj je u ‘Dobro jutro, Hrvatska’ kolega Mirko Fodor darovao buket te joj zaželio sreću u ‘nekim novim radnim zadacima’.

Doris Pinčić Guberović, Mirko Fodor.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Svoje treće dijete, a prvo s novim suprugom Davorom Guberovićem, na svijet je donijela 5. rujna u Vinogradskoj bolnici, a iako je poznato kako je riječ o djevojčici, ime malene još uvijek čuvaju za sebe.


Komentari