Doris Pinčić Guberović preplavile emocije u Dobro jutro, Hrvatska: Ponavljala je dirljivi stih

Doris Pinčić u studiu Dobro jutro Hrvatska (Foto: Facebook screenshot)

Mlada pjevačica Vanessa Kralj predstavila se domaćoj javnosti prošle godine u showu Superstar kao 23-godišnjakinja koja je iz Austrije došla u Hrvatsku kako bi ostvarila svoj san o glazbenoj karijeri.

Prije nego što je izašla pred žiri, izjavila je: “Oduvijek sam htjela biti pjevačica na velikim pozornicama i mislim da je tu velika šansa da se to dogodi.” Pred žirijem se predstavila pjesmom ‘Dajem ti rič’ grupe Dalmatino, uz pratnju klavira.

Vanessa je svojim nastupom i osobnošću odmah osvojila žiri i publiku. U petak je gostovala u emisiji Dobro jutro, Hrvatska gdje je otpjevala svoju pjesmu i najavila svoj prvi koncert. U studiju ju je pratio bend, a među članovima je bio i njen dečko Martin Jakopić, koji ju obično prati na gitari.

Planira povratak u Međimurje

U studiju je najprije izvela pjesmu Digni glavu, a voditeljica Doris Pinčić više je puta istaknula kako joj je jako lijep stih: ‘iza tebe blato, a ti zlato’. ‘Kakav lijepih stih, baš mi se zakačio za uho”, komentirala je Pinčić te kasnije dodala kako je riječ o ‘moćnom stihu’ u pjesmi posvećenoj ženama.

Mlada pjevačica otkrila je i kako je s tom pjesmom već odnijela jednu pobjedu i to na Međimurskom festivalu, a iskustvom je opisala jako lijepim. Svom Međimurju Vanessa planira doći zauvijek, čim završi fakultet, otkrila je u emisiji.


“Tebe nekako…naša si, ali nekako si malo u Austriji, malo u Hrvatskoj. Kako ide ta tvoja priča?” upitala je Doris mladu pjevačicu. “Pa to je kod mene tako. Ja sam rođena u Austriji i tamo sam hodala u školu, ali od malena sam bila kod moje bake u Međimurju”, otkrila je Vanessa i istaknula kako i sada par dana bude u Austriji, a par kod bake, do koje iz Leibnitza dođe za sat vremena.

Kuća puna naroda

U Austriji Vanessa studira engleski, psihologiju i filozofiju na sveučilištu u Grazu, a ostale su joj još dvije godine. “Ja sam od malena u Leibnitzu, meni je lijepo tamo ali opet ljepše mi je u Hrvatskoj tako da planiram živjeti u budućnosti u Hrvatskoj. Jedva čekam da završim taj faks”, ushićeno je komentirala.

Ovaj ljetni recept zaslužan je za liniju Doris Pinčić: ‘Moj mali twist koji će vam zvučati čudno’

Za kraj, Vanessa je zapjevala pjesmu ‘Kuća puna naroda‘, a na pitanje Doris Pinčić  zašto je odabrala ‘baš tu prekrasnu pjesmu’ koju je Gibonni napisao za Zdravka Čolića pjevačica je otkrila kako ju obožava ali i kako se nada da će i na njenom koncertu biti ‘kuća puna naroda’. Inače, ranije je na TikToku podijelila snimku kako pjeva upravo tu Čolićevu pjesmu, a izvedbom je oduševila svoje pratitelje koji su nanizali brojne komplimente.

Pinčić je prvo najavila žensku izvedbu velikog hita, a kada je Vanessa završila, zaključila je: ‘Ako se nekom i spavalo, Vanessa nas je sve probudila”.


Komentari