Domaća glumica u 62. godini pokazala kako izgleda bez šminke: ‘Sinonim za aristokratsku ljepotu’

Sanja Vejnović (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Za našu domaću glumicu Sanju Vejnović, početak ljeta je obilježen poslovnim obvezama pa se trenutno nalazi u Šibeniku gdje će glumiti u predstavi kojom će biti upriličeno svečano otvaranje 64. Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik.

Ipak, između poslovnih obaveza, popularna je glumica pronašla malo vremena za odmor i uživanje s prijateljicama. Tako je odlučila podijeliti bar djelić te opuštene atmosfere sa svojim obožavateljima pa je na svom Instagram profilu objavila dvije fotografije na kojima se nalazi u ležernom izdanju, bez šminke.

Uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljicama, stoji objava. “Malo kupanja i odmora s mojim dragim curama! Prije večerašnjeg otvaranja”, piše glumica koja će u subotu navečer glumiti u prestavi “Ero s onoga svijeta”.

Sanja Vejnović (Instagram screenshot)

Glumica s bogatom karijerom

Ubrzo su uslijedili mnogobrojni komentari njezinih oduševljenih fanova koji su impresionirani njezinom prirodnom ljepotom. “Kombinacija prirodne lepote i mladolikosti! Savršeno!”, “Tko je ova djevojka… Ni jedna ti nije ni do koljena!”, “Sinonim za aristokratsku ljepotu!”, “Lijepa i zgodna”, “Prelijepa si Sanja, mlađe ti nisu ni do koljena, mogu se sakrit… Žena u najboljim godinama, uživaj”, “Uvijek zrači svojom ljepotom i skromnošću, jedna predivna žena”, “Najljepša glumica”, “Sanjice ti si carica. Blistaš kao i uvijek. Predivna si”, glase tek neki od komentara glumičinih obožavatelja.

Podsjetimo, 62-godišnju Sanju se često ubraja među najljepše hrvatske glumice, ali je njezina ljepota poznata i van granica Hrvatske. Tako je 2012. godine, Sanja završila na listi najljepših glumica svijeta iznad 40 godina poznate filmske internet stranice IMDB, a iza sebe je ostavila i neka svjetski poznata imena kao što su Jennifer Aniston i Angelina Jolie.

Što se tiče njezine bogate glumačke karijere, snimila je  više od 50 filmova i serija, a samo neki od njih su: O pokojniku sve najljepše, Varljivo ljeto, a neka od novijih ostvarenja su : Čista ljubav, Ponos Ratkajevih, Larin izbor, i mnogi drugi.


Manekenka političarka ‘zaustavila promet’ na špici: ‘Otišla sam od zlostavljača bez ičega, s malim djetetom’


Komentari