Domaća glumica suprugu poručila: ‘Najradije bih te zaštemala kako mi digneš tlak’

Marijana Mikulić i suprug Josip (Foto: Instagram)

Domaća glumica Marijana Mikulić je vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama na kojima često dijeli fotografije iz svog privatnog života. Tako je njezina najnovija objava posvećena njezinom suprugu Josipu koji već neko vrijeme zbog posla živi u Njemačkoj.

“Teška je to sezona bila. Vikendi kad dođe kratki, al’ bar školsku godinu smo priveli kraju. Još malo i opet smo svi na kupu”, započela je emotivnu objavu 42-godišnja glumica u kojoj se i malo našalila na račun svog muža.

“Onda će bit prilagodba na zajednički život. Je da bi te ponekad najradije zaštemala kako mi digneš tlak. Al’ ova sezona je pokazala da si itekako potreban i fališ kad te nema blizu. Sretna sam da smo i to izgurali. I preživjeli. Samo ti”, napisala je Marijana u objavi na Instagramu na kojemu je prati više od 40.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)


Često dijeli obiteljske fotke i osobna promišljanja

Podsjetimo, Marijana i Josib imaju trojicu sinova, a glumica na Instagramu nerijetko podijeli neke detalje iz njihova obiteljskog života. Društvene mreže glimica često koristi u svrhu podizanja svijesti o autizmu s obzirom na to da je njezinom najmlađem sinu Jakovu dijagnosticiran poremećaj iz spektra autizma.

Marijana također na Instagramu dijeli i neka svoja osobna razmišljanja pa se tako nedavno osvrnula na problem s kojim se bore mnogi Hrvati. Riječ je naime o pregorijevanju ili ‘burnoutu’ do kojeg dolazi kad je osoba prenatrpana poslovnim ili bilo kojim drugim obvezama zbog čega dolazi do stanja emocionalne, tjelesne i mentalne iscrpljenosti i stresa.

“Vrijeme velikih turbulencija i nadljudski trud da se sve kotrlja dalje unatoč poteškoćama. I čežnja za mirom. Samo mir. Taj mir je ono što nam svima toliko treba, a svi smo stalno u hektici, utrci sami sa sobom. Zato stavljam tu male komadiće mira koje sam danas ubrala i pospremila. Ljubavi i mira svima”, napisala je tada Marijana.

Domaća glumica u 62. godini pokazala kako izgleda bez šminke: ‘Sinonim za aristokratsku ljepotu’


Komentari