Domaća glumica na sudu jer je namjerno oštetila tuđi auto: ‘Čula sam da je bivši muž imao aferu’

Žena s ključevima od automobila (Foto: Pexels/ilustracija)

Domaću glumicu I.M. (55) Općinski je sud nedavno osudio na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca s jednogodišnjim rokom kušnje zbog oštećenja tuđe stvari. Naime, glumica je u naletu ljutnje izgrebala tuđi automobil misleći kako je riječ o vozilu njezinog bivšeg supruga.

‘U afektu’

‘Nisam planirala izgrebati auto. Ne znam što mi je u tom trenutku došlo. U afektu sam uzela ključ svog vozila i oštetila drugo jer sam mislila da je to auto mog sad već bivšeg supruga.

Naime, tog dana kada sam izašla iz bolnice nakon hospitalizacije, čula sam da je imao aferu s nepoznatom ženom, a on mi se, pak, pohvalio i da je kupio novi auto pa sam otišla do kuće njegove ljubavnice to provjeriti.

Vidjela sam novi auto i bila sam jako povrijeđena pa sam uzela ključ i oštetila ga’, rekla je na sudu glumica u svoju obranu.

Razvod braka (Foto: Pexels/ilustracija)

Vraćala je suprugove dugove

Također, u svojoj je obrani izrazila kajanje i žaljenje, spremnost da obešteti vlasnicu auta te je otkrila i da je suprugu kad se doselio kod nje, poslovno i financijski pomagala, a ujedno i vraćala njegove dugove koje je imao u mjestu rođenja.

Pijani Luka psovao policaje nakon prometne nesreće: Propustio čak šest sudskih ročišta


 

Unatoč svemu navedenom što je prethodilo da se 55-godišnjakinja 26. travnja nešto iza 20 sati iživi na automobilu nepoznate osobe, sud je zaključio kako je glumica postupala s izravnom namjerom te mora platiti i 66,36 eura sudskih troškova. Inače, oštećena, vlasnica izgrebane Opel Astre upućena je u parnicu kako bi namirila štetu.


Komentari